El pilot de Kids to Win, Louis Leveau, s’ha imposat a la Copa de Campeones 2018 del Vendrell després d’una frenètica lluita amb el Campió d’Espanya de Kàrting, Campió del Campionat Valencià i Campió de la Rotax Espanya, Lucas Fluxá. El tercer va ser Guillermo Delgado, que va haver de remuntar després d’un toc a la sortida.

La prefinal ens deixava una carrera incerta després d’estar fins a 5 pilots en la lluita per emportar-se la primera posició a la Final. Per ordre, Louis Leveau, Guillermo Delgado, Lucas Fluxá, Hugo Sánchez i Adrià Mustienes partien com a favorits a la victòria però amb una carrera en grup les opcions estaven molt obertes per a qualsevol pilot.

A la sortida, Mustienes, Delgado i Sánchez es tocaven, deixant així un buit entre el duo LeveauFluxá i el grup perseguidor d’Eric Gené, Raul Domene i Eduardo Domínguez. Les últimes unitats les completaven Delgado, Sánchez i Mustienes, obligats a remuntar.

El duo al capdavant no trigaria a escapar-se abans d’iniciar la seva lluita particular pel triomf. Primer seria Lucas l’encarregat de liderar, després seria Louis i una altra vegada Lucas, amb un ritme inabastable que va posar a tots dos pilots del CEK a més de 7 segons dels perseguidors.

Un ritme que tan sols Guillermo Delgado i Adrià Mustienes semblaven mantenir en pista. Delgado, amb el ritme tan alt aconseguia avançar posicions una a una fins trobar-se amb el grup perseguidor. El pilot de CD KIB no va dubtar un instant i va culminar una gran remuntada arribant a posicions de podi a falta de 2 voltes per al final, després que el seu primer pas per meta fos 10è. Mustienes no tenia tanta sort i es va encasellar en una lluita amb Sánchez que no els va permetre avançar.

Per davant, semblava que Lucas tenia un punt més però a les últimes voltes Louis va prémer l’accelerador per avançar al pilot de Praga. El pilot danès va aconseguir passar al balear i finalment va creuar la meta amb un marge de 3 dècimes sobre el tricampió de 2018.