Luca Ghiotto s’ha emportat la victòria a la 2a cursa de la GP2 a Sepang, dominant de principi a fi. Raffaele Marciello i Pierre Gasly han completat el podi.

Mitch Evans no podia mantenir la pole invertida a la sortida i Luca Ghiotto es posava lider a la sortida. Els dos Racing Engineering tornaven a tenir un toc a pista i King deixava fora de cursa a Evans. Malja, King, Rowland, Giovinazzi, Canamasas, Gasly i Cecotto completaven el top 10. Gasly passava a Canamasas i entrava als punts en 8a posició, però el seu objectiu era passar al lider del campionat, Giovinazzi, que fins ara s’estava mostrant molt conservador en aquesta cursa sense prendre cap risc. Mentrestant, Sirotkin entrava al pit lane amb problemes al seu ART que l’obligarien a retirar-se.

Rowland i Giovinazzi li feien un doble avançament a King, que a més rebia una sanció de 10 segons per l’incident amb el seu company d’equip. Giovinazzi es veia forçat a sortir-se per l’herba per intentar avançar Rowland i queia just darrera de Gasly. King es desplomava a la classificació mentre Gasly i Giovinazzi seguien avançant i es treien a Rowland del mig.

A meitat de cursa, Ghiotto liderava amb poc més d’un segon d’avantatge sobre Marciello i 3.5 sobre Evans. Malja estava enganxat a ell intentant ficar-se al podi. Gasly, Giovinazzi, Rowland, Canamasas, Cecotto y Matsushita completaven el top 10. Cecotto conseguia desfer-se de Canamasas i li robava l’últim punt de la cursa. Malja aconseguia avançar Evans i això permetia a Gasly i Giovinazzi enganxar-se a ells. Evans perdia la posició amb ells dos voltes més tard, però Gasly i Giovinazzi no es conformaven amb això i anaven a per la posició de podi de Malja, que es passava de frenada i cedia la posició a tots dos.

A 2 voltes pel final, Marciello tenia DRS amb Ghiotto i Giovinazzi amb Gasly. Finalment, Luca Ghiotto aconseguia la seva primera victòria a la categoria per davant de Marciello, que encara la té pendent. Gasly defensava la 3a posició amb un magnífic segon sector i firmava així un gran resultat des de la 11a posició, compensant la desastrosa cursa d’ahir. Giovinazzi, Malja, Evans, Matsushita, Rowland, Cecotto i Latifi han completat el top 10. Només 7 punts separen a Giovinazzi i Gasly al campionat, que es decidirà a Abu Dhabi a finals de novembre.