Lant Norris (Josef Kaufmann Racing) i Max Defourny (R-Ace GP) són els dos candidats restants al títol de la Fórmula Renault 2.0 Northern European Cup 2016. La primera cursa al circuit de Hockenheim va començar en condicions de sec, però un xàfec de pluja després de pocs minuts de carrera, va fer aparèixer la primera bandera vermella. Diversos incidents en la represa del Gran Premi d’Alemanya amb la pista relliscosa van portar en última instància a una carrera que acabaria amb una segona bandera vermella amb tres minuts restants en el rellotge i una primera victòria per Sacha Fenestraz (Tech 1 Racing).

Fenestraz va tenir un començament brillant que va posar en marxa la seva primera victòria a la Fórmula Renault 2.0 Northern European Cup. Es va mantenir al capdavant malgrat tots els incidents. Norris va mantenir al seu rival en el campionat Max Defourny a ratlla, que va pujar des de la cinquena posició de la graella al tercer lloc en el podi.

Norris més prop del doble campionat

Amb 60 punts encara per repartir en la segona i tercera trobada d’aquest cap de setmana, Lando Norris té un còmode avantatge en els punts 52 i està llançat per un doble campionat de Fórmula Renault 2.0. Només Filipe Albuquerque ho ha aconseguit en el passat.

Dorian Boccolacci (Tech 1 Racing) va començar des del desè lloc, però va perdre posicions en la sortida per acabar onzè i està fora de la lluita pel títol. El mateix per Jehan Daruvala (Josef Kaufmann Racing), que es va retirar a la segona corba de la carrera després de xocar amb Gabriel Aubry (Tech 1 Racing).

Sorpreses en les posicions de darrere del podi

Bart?omiej Mirecki (BM Racing Team), que va aconseguir un impressionant tercer lloc en la classificació, en condicions difícils, va creuar la meta en quarta posició. El pilot polonès va igualar el millor resultat de la seva temporada a Budapest.

Robert Schwartzman (Josef Kaufmann Racing) va acabar cinquè per davant d’Alexander Vartanyan (Fortec Motorsports).