Jake Dennis ha guanyat la segona cursa a Sepang després d’una magnífica sortida. Nirei Fukuzumi i Jack Aitken han completat el podi.

Antonio Fuoco començava des de la pole invertida, però un error al segon revolt que el feia passar per sobre del piano i colpejar el cotxe contra el terra el deixava en 3a posició darrera Dennis i Fukuzumi. A la sortida es notava la tensió entre els dos pilots d’ART i rivals pel títol, Leclerc i Albon, ja que Leclerc l’obligava a passar per la gespa per evitar l’avançament a la recta de meta. Fuoco seguia perdent posicions sense tenir massa ritme i el passaven Aitken i Parry, però quan arribava el torn de Leclerc no li posava les coses fàcils. No obstant, el francès aconseguia desfer-se del seu altre rival pel títol a la següent volta. Per darrera, els pilots s’intercanviaven posicions constantment en bones batalles.

Dennis liderava per davant de Fukuzumi, Aitken, Parry, Leclerc, De Vries, Maini, Schothorst, Albon i el debutant Lorandi. Mentrestant, Fuoco passava pel pit lane, però no aconseguia solucionar els problemes al seu cotxe i abandonava la cursa poc després. Schothorst perdia l’última posició de punts després de ser avançat per Albon i Lorandi.

Ningú podia plantar cara a Dennis, que dominava la cursa fins al final i s’emportava la victòria. Fukuzumi aguantava l’altre Arden d’Aitken darrera i tots dos completaven el podi. Parry, Leclerc, De Vries, Maini, Albon, Lorandi i Schothorst completaven el top 10. Leclerc segueix encara més líder del campionat, amb 29 punts d’avantatge sobre Albon. Això li dóna opcions de coronar-se campió a la primera cursa d’Abu Dhabi.