Pierre Gasly ha estat el més ràpid del dia en els segons entrenaments de la pretemporada al Circuit de Barcelona-Catalunya, seguit de Sergey Sirotkin i Jordan King.


El segon dia de test de les GP2 Series començava al Circuit de Barcelona-Catalunya i aquest cop es presentava un dia assolellat amb un ambient una mica fred. Els pilots ja des de primera hora del matí sortien a rodar amb els seus respectius monoplaces.

En la sessió matutina, Sergio Canamasas era un dels primers a sortir a fer la primera volta d’instal·lació al traçat català i ja passada la primera mitja hora, la meitat de la graella havia fet les seves primeres voltes. La primera bandera vermella la causava Antonio Giovinazzi a quedar-se parat al final de la recta principal. A falta d’una hora per finalitzar la sessió el pilot més ràpid era Sergey Sirotkin i també ho seria en finalitzar el matí, seguit de Pedra Gasly i Jordan King.

A la tarda començava l’última part del dia i les condicions del circuit eren les mateixes que les de la sessió matutina. Durant la primera hora el que millor crono tenia era Antonio Giovinazzi i es produïa una bandera vermella causada per Artem Markelov, que es quedava tirat a la grava del revolt 5, havent impactat contra les proteccions i, minuts més tard, Sean Gelael es quedaria atrapat a la grava del mateix revolt. La sessió acabava amb Pierre Gasly a la primera posició, seguit de Jordan King i d’Arthur Pic.

Finalment, el pilot més ràpid del dia ha estat Pierre Gasly, seguit de Sergey Sirotkin i Jordan King, sent aquests tres els millors temps marcats a la sessió matutina.

Demà es realitzarà el tercer i últim entrenament de pretemporada al Circuit de Barcelona-Catalunya.