Finalment ha estat avui revelat el calendari de la F4 espanyola, que comptarà amb set rondes, totes a la Península Ibèrica.


La primera temporada de la F4 espanyola, certificada per la FIA, començarà els dies 10, 11 i 12 de juny al circuit de Navarra. Dues setmanes més tard, tindrem la segona ronda, al circuit de Motorland, en els dos circuits els pilots ja han realitzat proves aquest hivern.

Abans de l’aturada estiuenca, tindrem dues cites a Portugal, en dues setmanes consecutives. Els dies 8, 9 i 10 de juliol a Portimao, i els dies 15, 16 i 17 a Estoril.

Pràcticament dos mesos hauran d’esperar els joves pilots de la F4 espanyola per tornar a pujar als monoplaces, i afrontar el final de temporada. L’acció tornarà a Jerez, els dies 16, 17 i 18 de setembre, i una setmana més tard es desplaçaran fins a València, per disputar la penúltima ronda al Circuit Ricardo Tormo.

El final de temporada serà els dies 14, 15 i 16 d’octubre al circuit del Jarama.

Cada ronda constarà de dues sessions d’entrenaments lliures de 40 minuts, dos classificacions de 15 minuts i tres curses.

Carlos Gracia, president de la Reial Federació Espanyola d’Automobilisme va dir:

“El Motorsport espanyol li dóna la benvinguda amb entusiasme a aquesta nova F4, que és un gran pas en el nostre país per als joves pilots que vénen del kàrting i volen progressar a la seva carrera. Tenim molta confiança en el treball de Koiranen GP per oferir una competició atractiva per a pilots i equips”.