El fill de Jean Todt, Nicolas Todt, es manté al capdavant del projecte All Road Management i la setmana passada va firmar a la jove promesa del karting italià Gabriele Mini per a la pròxima temporada.

Gabriele Mini ha fet una gran temporada el 2018 a la categoria OK Junior. Ha estat amb regularitat entre els millors a les diferents proves que ha participat i ha aconseguit varies victòries de prestigi. Va finalitzar segon l’europeu per darrere de Paul Aron lluitant pel títol fins a la última carrera i també va ser el subcampió del món rere Victor Bernier a la final de Kristianstad (Suècia).

El bon paper de l’italià ha despertat l’interès de l’agencia de representació de Jean Todt, que ja va guiar Charles Leclerc des del karting fins el equip de Ferrari de Formula 1. Mini intentarà seguir els seus passos prenent l’exemple de Caio Collet, que aquesta temporada ha guanyat el campionat francès de Formula 4 a la seva primera experiència fora del karting.

El jove pilot de 13 anys està molt il·lusionat amb la seva incorporació a All Road Management. “Ser descobert per All Road Management a l’edat de 13 anys és un somni que de sobte s’ha convertit a una realitat. Agraeixo sincerament a Nicolas Todt la gran confiança que ha dipositat en mi. Estic molt content per aquesta nova etapa a la meva carrera i encara tinc moltes més ganes de guanyar”, va declarar Mini.

Nicolas Todt es va mostrar molt satisfet per a la incorporació de Mini a la seva agencia. “Sempre escollim als nostres membres amb extrema atenció, ja ho fem con Jules Bianchi, Charles Leclerc o més recentment Caio Collet. Tots els detectem durant els seus anys en el karting. Hem estat observant a Gabriele durant molt temps i ens ha demostrat que té qualitat suficient i potencial per convertir-se en un gran campió de monoplaces”, va explicar.