Charles Leclerc (Ferrari) es mostra molt satisfet amb l’evolució de la seva carrera esportiva a la Formula 1 mentre es prepara per donar el salt més important la temporada vinent.

Al llarg de la seva trajectòria com a pilot, Leclerc ha demostrat tenir un talent especial. Va brillar especialment en el karting i va aconseguir varies victòries en els seus inicis. En el seu pas a monoplaces, el monegasc tampoc va decebre tot i no guanyar cap campionat fins el 2016. Quan va aconseguir el seu primer títol de la GP3, va passar a formar part de la acadèmia de Ferrari.

El 2017 va pujar a Formula 2 i com a debutant va aconseguir imposar el seu domini per a emportar-se el campionat. Després de dos títols consecutius en dos anys, Ferrari, Haas y Sauber van deixar que provés els seus monoplaces de Formula 1 i finalment va firmar amb Sauber per a la temporada 2018. Encara que no va començar bé, va anar progressant i al final va acabar tretzè com a millor rookie del campionat.

L’hora de la veritat arriba el 2019 amb la seva arribada a Ferrari com a company del quatre vegades campió del món, Sebastian Vettel. Leclerc té molta confiança i espera poder seguir amb la seva meteòrica progressió, segons va explicar al nostre company Darshan Chokhani de FormulaRapida.net. “És difícil saber on estaré per què encara no he corregut cap cursa amb Ferrari, però tot i que no ser si estic preparat estic content per com està evolucionant la meva carrera”, va explicar.

Estic esperant el nou repte. He tingut una bona temporada amb Sauber segons el meu punt de vista i crec que he complert amb les expectatives”, va explicar el monegasc. Encara que no ha disputat cap gran premi amb Ferrari, va provar per primera vegada el cotxe de la pròxima temporada en el test de Pirelli durant dos dies a Abu Dabi, on va aconseguir apropar-se al temps que havia marcat Vettel el dia anterior.

Després del test al circuit de Yas Marina, Leclerc va explicar les seves sensacions. “Va ser un dia molt emocionant per què l’estat esperant durant molt temps i mai vaig pensar que arribaria. Avui s’ha fet realitat i estic molt feliç. Es especial saber que pujo a aquest cotxe sabent que serà el meu equip la pròxima temporada. L’únic que no canvia és que sempre vull anar el més ràpid possible i fer el màxim per a l’equip”, va declarar el nou pilot de Ferrari.