El pilot japonès obté la seva segona victòria de la temporada a Jerez de la Frontera, Espanya. Els seus companys d’equip, George Russell i Jack Aitken, completen el podi i fan un altre triplet per a l’equip ART Grand Prix.

És un començament clar de la carrera sense cap incident important durant la primera volta. En els primers girs, veiem que George Russell s’apropa molt a Jack Aitken, i el líder del campionat aconsegueix passar el seu company d’equip per fer-se amb el segon lloc.

Fukuzumi es desenganxa de la resta, intentant aconseguir l’aventatge suficient per a que els seus rivals, RussellAitken i Ticktum no puguin fer servir el DRS per avançar-lo. El japonès aconsegueix crear aquesta distància de marge des del principi respecte els seus rivals, cosa que fa que no s’hagi de preocupar més pel GAP en tota la cursa.

Com no es preveia que els pneumàtics es degradessin gaire ràpid, els errors dels pilots o les estratègies han de ser-hi presents per poder veure algun avançament. A causa de la nova pista reasfaltada, la baixa degradació dels pneumàtics definitivament es nota fins al final de la cursa.

Després d’haver-ho fet ja a Barcelona, ​​el pilot japonès aconsegueix la segona victòria de la temporada a Jerez. L’acompanyen George Russell i Jack Aitken completant el podi, firmant un altre triplet d’ART GP. Daniel Ticktum ha acabat en quarta posició, però molt a prop d’Aitken, i Hubert, Kari, Boccolacci, Alesi, Lorandi i Falchero completen el top 10.

Malgrat això, al acabar la cursa s’ha informat que Alesi ha estat penalitzat i, per tant, cau a la novena posició. Aquest fet implica no poder sortir des de la pole a la graella invertida de demà: aquest lloc, per tant, l’ocuparà Lorandi.