Va ser un dels moments a recordar de la temporada 2017 de Fórmula 1, la intensa rivalitat entre Sergio Pérez i Esteban Ocon a pista que va acabar establint ordres d’equip a l’equip rosa al Gran Circ. Dilluns, abans de començar amb els test, presentaran la máquina amb la que lluitaran per defensar la quarta posición que van aconseguir la temporada pasada, el VJM11.

Però abans, els pilots han tingut que preparar-se després de les vacances de Nadal per arribar a la nova temporada en forma. “Ha estat un hivern increíble. He estat menjant bé i he millorat a tots els nivells, inclos en les meves reaccions. Odio la part del entrenament i m’encanten les curses”, explica el pilot francés, Esteban Ocon, en declaracions a la televisió británica Sky Sports.

El cert es que una de les gran incognites dintre de l’equip es saber com están les coses entre els dos pilots de Force India: Hem fet un reset y hem estat treballant junts, ahir ens vem fer el seient i tot va bé. Vam treballar bé al final de la temporada pasada, així que no hi ha cap raó pel que no podem seguir així”, explica el pilot del programa de joves pilots de Mercedes.

Encara que, sens dubte, el tema de discussió d’aquesta pretemporada està sent l’halo, més encara després de les 8 presentacions de monoplaces per al 2018 ja realitzades: “No estic acostumat encara i que fer-ho però, al fina és bo per a la nostra seguretat. Vaig fer el DTM i tenía un parabrises al davant i no va resultar ser un gran problema.”

Ocon ha parlat inclos dels rumors que circulen sobre el futur. Amb la renovació pendent de Ricciardo amb Red Bull, la de Hamilton amb Mercedes, fins i tot el que podría pasar amb Bottas, l’aparició de Charles Leclerc a la Fórmula 1 després d’un any increíble a la Fórmula 2… Què pasarà al proper mercat de fitxatges que definirà la graella de sortida de la temporada 2019?

És bo que es parli de mí ja que demostra que hi ha interés en mí, però estic totalment dedicat amb Force India, em deixo portar per Mercedes i ells saben el que es millor per a mí”, conclou al respecte el pilot francés de Force India que está molt centrat en fer un bon any, sense pensar més enllà de la temporada que està per començar.