Mitch Evans i Sean Gelael seran els pilots de Campos Racing en les GP2 Sèries aquesta temporada. A més l’equip d’Alzira ha firmat un acord de dos anys amb l’empresa Jagonya Ayam, patrocinador principal de Gelael.


 

Plantilla completament nova per a esta temporada. Tant Rio Haryanto com Arthur Pic, pilots de Campos Racing la temporada passada, han abandonat l’equip donant pas al neozelandès Mitch Evans i a l’indonesi Sean Gelael.

Evans va ser un dels pilots més forts de la categoria durant els últims dos anys, acabant en quarta (2014) i cinquena (2015) posició amb l’equip Russian Time. Prèviament, el pilot neozelandès va resultar campió en les GP3 Sèries en 2012 i en les Toyota Racing Sèries de 2010 i 2011. A part d’açò també ha provat sort en les curses de resistència, finalitzant segon en les 24 hores de Le Mans 2015 (LMP2) i realitzant un test a final de temporada amb l’equip Porsche (LMP1).

Gelael per la seua banda ha tingut una carrera esportiva més modesta, però als seus 19 anys ha disputat curses de la GP2 Sèries, Formula Renault 3.5, FIA F3 i Formula Pilota Xina, on en 2012 va aconseguir el seu únic triomf en monoplaces.

D’altra banda Jagonya Ayam passarà a ser durant els pròxims dos anys el patrocinador principal de l’equip Campos Racing en GP2.