Tal com va passar l’any passat amb la presentació de Williams a la revista ‘F1 Racing’, aquest any ha tornat a passar, i la prestigiosa revista britànica ha patit filtracions d’algunes pàgines de la seva pròxima entrega en què es mostren fotos exclusives del nou monoplaça de Renault, el qual llueix una decoració idèntica a la de 2010, amb el groc tradicional.


Com està passant en els últims anys, la portada de la revista britànica ‘F1 Racing’, publica imatges exclusives del nou monoplaça d’alguna escuderia. Fa uns anys va revelar el nou Caterham, mentre que l’any passat va donar llum al nou monoplaça de l’equip Williams. No obstant això, de forma negativa, en aquestes ocasions també ha patit filtracions de la seva portada abans d’hora, el que ha comportat a que el monoplaça es presenti abans del previst.

Aquest any, sembla ser que estava planejat presentar les primeres imatges del nou monoplaça de Renault, que després de comprar l’escuderia Lotus torna al Mundial com a constructor. A més, són moltes les incògnites que envolten l’equip anglo-francès, però que en les imatges filtrades avui semblen començar a resoldre algunes.

A les imatges que han sorgit a mitja tarda sobre el nou Renault, destaca la decoració tan semblant a la que va fer servir la marca del rombe el 2010, quan aleshores conduïen el cotxe Robert Kubica i Vitaly Petrov. El cotxe és totalment groc amb franges de color negre, mentre que l’apartat tècnic és molt similar a l’anterior Lotus de 2015, almenys la forma estètica del xassís.

També destaca els patrocinadors pintats de negre que llueix el cotxe, sent únicament visualitzable l’empresa petroliera PDVSA. A més, el dorsal del cotxe és el del seu hipotètic primer pilot, Pastor Maldonado, amb el número 13, el que vol fer entendre que el veneçolà es queda amb el seu patrocinador nacional a l’equip, desmentint del tot la gran quantitat de rumors que havien sorgit al voltant de la situació del pilot de Maracay i l’empresa veneçolana. D’aquesta manera, si aquestes imatges es confirmen, no hauria d’haver més objeccions per les quals Maldonado temès pel seu lloc.

En una de les pàgines fotografiades també podem apreciar alguns dels comentaris d’Alan Permane, que prediu una difícil temporada per a l’equip: “No és un secret que el cotxe de 2016 és un monoplaça dissenyat inicialment per a un motor Mercedes i que ara posseeix un de Renault. Sabem que 2016 serà un any dur, però serà una transició, si vols dir-ho d’aquesta manera”, afirma Permane a les pàgines de la revista britànica. Així doncs, estarà per veure si finalment aquest és el disseny oficial de l’equip Renault i si es volatizan els rumors sobre l’abandonament de Pastor Maldonado i PDVSA de la Fórmula 1, el que sembla que quedarà com un simple rumor.

Segons alguns mitjans de prou rellevància com ‘Auto Sport und Motor’, diuen que el pròxim 3 de febrer es preveu que l’equip donarà a conèixer tots els detalls d’aquest retorn, en els quals s’inclou el nou cotxe de les que s’han filtrat les imatges, l’alineació de pilots completa i tot el nou personal de l’equip.

Foto del nou monoplaça de Renault a les pàgines de la revista ‘F1 Racing’:

12620589_930485987029585_920673216_o