Els pilots del Prema Powerteam han dominat la primera ‘qualy’ de la quarta cita de la FIA Euroepan Formula 3 que es disputa en el circuit de Zandvoort. Guanyu Zhou ha estat el més ràpid i aconsegueix la seva primera pole de la temporada.

El pilot xinès ha marcat el millor temps en una exhibició de l’equip Prema que ha coronat les primeres quatre posicions de graella. Zhou, que ha aturat el crono en 1’28.861s, ha estat l’únic pilot que ha baixat a l’1’28s. El de Prema aconsegueix així la seva primera ‘pole position’ per a la primera carrera del cap de setmana en Zandvoort.

Ralf Aron ha aconseguit el segon millor temps a 0.143s, mentre Mick Schumacher, amb 1’29.382s ha ocupat el tercer lloc de la classificació. El líder del campionat, Marcus Armstrong, ha estat el quart classificat amb un 1’29.123s. Amb l’alemany es tanquen les dues primeres files de sortida 100% Prema.

L’equip italià s’ha mostrat intractable en la primera classificació i és que Daniel Ticktum no ha pogut aconseguir més que una cinquena posició. L’anglès amb el seu Motopark ha estat el que més s’ha acostat, 0.3s de Zhou. Sembla que a una volta els italians tenen un as sota la màniga, però en carrera l’anglès pot dinamitar el domini dels quatre de davant.

Jonathan Aberdein ha estat el sisè classificat, just per davant del cinquè Prema de la graella, Robert Shvartzman. El rus no ha estat a l’altura dels seus companys i s’ha quedat a més de mig segon de Zhou.

Per darrere, el català Álex Palou no ha pogut superar la vuitena posició i ha marcat un 1’29.407s, 0.5s més lent que els Prema. És evident que el Hitech no és un cotxe per lluitar per victòries.

Completant el TOP10 per a la primera carrera de demà, Juri Vips amb el Motopark i l’anglès Ben Hingeley amb el segon Hitech.