Daniel Ticktum sortirà des de la ‘pole’ demà en la segona i tercera cursa després de ser el més ràpid en la Q2 i en la Q3. El pilot anglès ha anat de menys a més en les jornades de ‘qualy’ d’avui. Juri Vips sorprèn en la segona posició i Nikita Troitckii en el tercer calaix del podi.

Ticktum ha acabat amb l’hegemonia que els Prema marcaven en la primera classificació i és que el pilot anglès s’ha imposat en la segona i tercera màniga sent en aquesta última l’únic que ha superat la barrera de l’1’29s. El #27 de Motopark no ha necessitat més de 12 voltes per marcar un 1:28.938s, un temps pitjor al de la Q2, però que encara així li serveix per mantenir la primera posició de graella per a la tercera carrera del cap de setmana.

Jüri Vips ha estat la sorpresa de la sessió i és que ha passat d’unes pèssimes vuitena i una novena posició a colar-se en el segon calaix de graella. El seu temps, 1’29.329s no és especialment bo, però encara així li serveix per superar al #16 de Carlin, el rus Nikita Troitckii, que ocupa la tercera posició.

Guanyu Zhou ha aconseguit el quart millor temps, 1’29.519s. El suís Fabio Scherer ha aconseguit la cinquena posició per davant de Jehan Daruvala i del japonès Marí Sato que sortirà setè en l’última carrera del cap de setmana.

Álex Palou no ha superat la vuitena posició, 1’29.782s. Ferdinand Habsburg i Jonathan Aberdein han ocupat les dues últimes posicions del TOP10.

Aquesta última classificació ha estat poc significativa del nivell d’alguns dels pilots i és que els favorits s’han quedat molt enrere. És el cas per exemple de Mick Schumacher que ha classificat 18º, just per darrere de Ralf Aron que no ha superat la 17ª posició.