Al vintè episodi del podcast oficial de la Formula 1 ‘Beyond The Grid’, Carlos Sainz parla de la relació amb el seu pare, del seu futur a McLaren, de la seva etapa a, de la memòria de María de Villota, de l’actitud de Max Verstappen i molt més.

Carlos Sainz comença el programa parlant de la seva temporada 2018 a la Formula 1, en la qual el Gran Premi d’Espanya va ser el punt d’inflexió que necessitava per a poder puntuar de forma regular. També valora el seu futur a McLaren i el fet de tornar a canviar d’equip després d’haver passat abans per Toro Rosso i Renault. El madrileny ja ha visitat el McLaren Technology Centre de Woking i no comprèn per què l’equip està en crisi amb els potencial de mitjans que té.

Sainz posa en valor tota l’ajuda que li ha ofert en la seva trajectòria esportiva el seu pare, Carlos Sainz Senior, amb qui encara manté una estreta relació. Durant el Dakar 2018 el va trucar tots els dies. Sainz Junior li agraeix al seu pare que mai abandonés la seva educació tot i competir professionalment als rallies.

El pilot madrileny va recordar de forma molt emotiva la tristament desapareguda María de Villota, amb qui havia entrenat durant anys abans de passar al programa de desenvolupament de Red Bull. Sainz encara porta l’estrella al seu casc en memòria de De Villota. La seva mort el va afectar molt, ja que tenia un fort vincle amb ell i la seva família.

Va tenir paraules d’agraïment al seu compatriota Fernando Alonso tot i els mals resultats d’aquesta temporada. També per a Sebastian Vettel, de qui destaca la seva humilitat per damunt de tot. Va recordar la seva etapa a Red Bull i va parlar de la gestió de Helmut Marko en els últims anys.

Segons Sainz, la seva relació amb Max Verstappen no és tan dolenta com es diu. Sainz no creu que fos Verstappen qui li va tancar les portes de Red Bull. Creu que va ser ell mateix, firmant per Renault, qui es va descartar de la llista. Creu que l’holandès no el va vetar, per què d’aquesta manera hagués demostrat la seva debilitat davant l’equip.