Martina Castellà, pilot de motocròs, té moltes ganes de participar en el Campionat de Catalunya en un futur pròxim

Martina Castellà ha tingut una temporada complicada, però la seva il·lusió continua sent la mateixa.

La pilot barcelonina té l’objectiu de participar en el Campionat de Catalunya de Motocròs, tot i que actualment no disposa dels mitjans per a poder fer-ho.

PREGUNTA: QUI ÉS MARTINA CASTELLÀ?

Martina Castellà: Soc una pilot de motocròs que es va endinsar en aquest món quan tenia dotze anys. Aquesta afició em va venir del meu pare, ja que ell també competia quan era petit. L’esport no em cridava l’atenció quan era petita, però un dia vaig anar a una cursa, i la meva visió d’aquest esport va canviar. A partir d’aquí, vaig voler aprendre a anar en moto. Vaig agafar l’hàbit d’anar els caps de setmana a un descampat, i amb el pas del temps, em van regalar una Kawasaki i vaig començar a anar als circuits.

P: COM VAS VIURE LA PANDÈMIA?

MC: No la vaig viure tan malament com altres persones, ja que em vaig proposar fer esport cada dia, tenir una rutina.

P: ÉS COMPLICAT COMPETIR EN DIFERENTS COMPETICIONS DURANT EL MATEIX ANY?

MC: Ho he viscut des de fora i crec que sí que pot ser difícil. Has de tenir un cert nivell per a poder fer-ho. Si competeixes en el Campionat d’Espanya i en el de Catalunya, segurament et coincidiran algunes curses, així que has de saber escollir en quines vols córrer.

P: PENSES MOLT EN LES CURSES ABANS DE DISPUTAR-LES?

MC: Soc una persona molt nerviosa, així que acostumo a pensar-hi bastant. La sortida és el moment més crític, ja que tens molts dubtes, però has de tenir confiança en tu mateix.

P: COM VALORES LA TEVA TEMPORADA?

MC: Està sent una temporada complicada, ja que fa poc em vaig lesionar de l’esquena i vaig estar tres mesos sense poder competir. Per sort, ara ja estic recuperada totalment.

P: COM VEUS EL TEU FUTUR? QUINS SÓN ELS TEUS OBJECTIUS?

MC: M’agradaria competir en alguna cursa del Campionat de Catalunya, però al ser de Barcelona, la majoria de les curses em queden lluny, i no tothom es pot permetre recórrer aquestes distàncies per competir. A més a més, per competir en aquestes curses s’ha de pagar una taxa. No obstant això, espero poder fer-ho en un futur pròxim.