AlphaTauri ha confirmat que Daniel Ricciardo estarà de baixa en el Gran Premi d’Itàlia, i que probablement no correrà a Singapur

La segona sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi de Països Baixos 2023 de Fórmula 1 va deixar la desafortunada notícia del trencament d’un dels ossos de la mà esquerra de Daniel Ricciardo, qui es va quedar sense disputar la cursa al circuit de Zandvoort.

L’australià va patir una lesió al no deixar anar a temps el volant quan va impactar contra les proteccions de la tercera corba del circuit neerlandès. El substitut de Ricciardo ha estat Liam Lawson.

Copyright: Red Bull Content Pool

Tot i que s’esperava a l’australià a la graella de sortida de cara al Gran Premi d’Itàlia, un dels màxims responsables de l’escuderia de Faenza, Peter Bayer, ha confirmat que hauran d’estar sense Ricciardo unes curses més.

L’austríac va revelar que Ricciardo es trobava a Barcelona després que el Dr. Mir li realitzés amb èxit l’operació a la seva mà esquerra, però va explicar que es van trobar amb males notícies. Pel que sembla, el pilot de 34 anys tenia més danys dels que s’esperaven, i com han assegurat des del conjunt italià, eren diversos ossos trencats els que estaven afectats.

El possible retorn de Ricciardo podria tenir lloc al Gran Premi del Japó, però és possible que l’australià prefereixi esperar al Gran Premi de Qatar, ja a l’octubre.