La temporada de la Fórmula 3 arriba al seu final amb el Gran Premi d’Itàlia, on Pepe Martí lluitarà per ser subcampió de la categoria

Monza se li presenta desafiant a Pepe Martí. El pilot català haurà de donar el màxim en el traçat italià si vol tenir opcions de quedar segon en el campionat. Martí, qui ha realitzat una temporada increïble amb victòries espectaculars, tindrà de rivals a Paul Aron, Zak O’Sullivan, Franco Colapinto, Dino Beganovic i, fins i tot, Gabriele Minì, tot i que l’italià està molt lluny en la classificació.

Amb el Campionat de Fórmula 3 ja decidit, totes les mirades estaran posades en veure qui es proclama subcampió de la categoria en el novè i últim cap de setmana de competició.

En aquests moments, Aron està segon en la classificació amb un total de 106 punts. Martí és una prolongació de l’estonià, amb 105 punts. Seguidament, es troba O’Sullivan amb 101 punts, Colapinto amb 100, Beganovic amb 94 i Minì amb un total de 87.

Imagen
Copyright: A14 Management
Tot o res

El pilot català haurà de donar-ho tot a la cursa sprint de dissabte, ja que és el moment del cap de setmana on té més possibilitats de sortir victoriós. No obstant això, Martí ja va guanyar la cursa de diumenge al Gran Premi d’Espanya a Montmeló, així que no se’l pot eliminar de cap escenari. A més a més, Monza és un bon escenari per al català, ja que l’any passat va ser a l’únic traçat on va puntuar.

La lluita pel subcampionat està molt apretada, i Martí no depèn d’ell mateix per obtenir la segona posició en la classificació general, així que haurà de donar el màxim i fer grans actuacions en les dues curses del cap de setmana.