Tot està ja preparat al Circuit del Pinar de la Riera de Lliçà d’Amunt (Barcelona) per a què demà comencin a rodar els 43 equips participants en la XXXVIena edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes-Gran Premi Terranova CNC. Avui divendres, ja s’ha obert el Paddock i ja s’ha fet la primera ronda de verificacions tècniques i administratives, a més dels primers entrenaments lliures que finalitzaran avui a les 22 h.

Durant el matí de demà dissabte continuaran les tasques de verificació, a les quals seguiran els entrenaments oficials cronometrats (11.55h), la II edició dels 90 Minuts de Joves Promeses de la Vall del Tenes (15.00h), la I Milla Solidària-Canicròs Terranova CNC (18.00h) i ja a les 19.00h, la sortida de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes-Gran Premi Terranova CNC.

 

Adjuntem programa oficial de la cursa i  zona lúdica del circuit on durant demà dissabte i també diumenge se succeiran tot tipus d’activitats per a petits i grans.