Per quart any consecutiu el Team La Vinya competirà a les 24 hores en Resitència en Ciclomotors de la Vall del Tenes i, per quart any consecutiu, FormulaRapida.net segueix apostant per la formació lliçanenca com a patrocinador.

Després de tres anys on els pilots Aleix Garriga, Sergi Gual, Albert Vidal i Marc Tobella han causat sensació, arriba ara una nova oportunitat en una edició històrica, la quaranta-dosena edició de la cursa.

Els membres del equip ara amb molta més experiència, s’han centrat enguany en tenir un bon reglatge de la moto i en centrar-se per evitar els errors del passat. Això juntament amb una gran preparació física i una millora constant del circuit del Pinar de la Riera els fa ser optimistes per l’edició d’enguany.

Els pilots seran els esmentats anteriorment, Aleix Garriga, Sergi Gual, Albert Vidal i Marc Tobella.

Amb el pas dels anys, l’equip ha solucionat amb èxit un dels punts febles per molts equips que és la gestió de la nit. El pilots del Team La Vinya des de fa uns anys, tenen un sistema per sortir a pista més descansats i poder competir a més alt rendiment.

Aleix Garriga comentava en exclusiva a FormulaRapida.net els objectius d’enguany:

“L’objectiu és guanyar les 24hores en la categoria Vall del Tenes i intentar finalitzar entre els quinze primers de la general.”