Dia històric per l’equip JD Motorsport que veu aconseguir el seu primer doblet a la Fórmula Renault 2.0 Alps. Matevos Isaakyan ha guanyat i dominat la cursa després de superar a Vivacqua a la sortida. El brasiler ha hagut de mantenir els atacs de Hughes que finalment ha estat tercer.


Els dos JD Motorsport havien monopolitzat la graella de sortida de la Race 2 a Spa—Francorchamps amb Thagio Vivacqua a la pole. El brasiler perdia el primer lloc a la sortida en benefici de Matevos Isaakyan, darrere d’ells els 4 Koiranen GP de Hughes, Aitken, Riener i Hamprecht.

Uns Koiranen que es veien atacats per Vasily Romanov (Cram Motorsport) que aconseguia desfer-se de Hamprecht i Riener en les primeres voltes per pujar al cinquè lloc. En canvi, Jake Hughes (Koiranen GP) aconseguia desfer-se de Vivacqua per pujar al segon lloc en la tercera volta.

Vivacqua volia mantenir el doblet de JD i es desfeia del britànic en la mateixa volta, a la xicana final del bus stop. Hughes contraatacava dues voltes més tard amb la volta ràpida de la cursa però, no era suficient. Tot i això, encara restaven 10 minuts + 1 volta pel final.

Un minut més tard apareixia la bandera groga i el cotxe de seguretat en pista.  Un accident entre Riener, Pronenko i Allen, que s’havien de retirar, al revolt 5, era el seu causant.

El cotxe de seguretat abandonava la pista a falta de dues voltes pel final, deixant un final obert. Hughes seguia atacant a Vivacqua però no aconseguiria superar-lo pas.

L’equip JD Motorsport s’endú el seu primer doblet a la Fórmula Renault 2.0 Alps, sota el domini de Matevos Isaakyan. Jake Hughes completa el podi.

Resultats: 1 Isaakyan, 2 Vivacqua, 3 Hughes, 4 Aitken, 5 Romanov, 6 Hamprecht, 7 Lorandi, 8 Fischer, 9 Baptista, 10 Cazzaniga, 11 Bulatov, 12 Raghunathan. Retirats: Riener, Pronenko, Allen.