Stoffel Vandoorne i Nobuharu Matsushita han aconseguit les dues primeres posicions a la primera cursa del cap de setmana a Bahrain, on el belga s’ha donat un passeig de campió. El podi l’ha completat Mitch Evans després de ser avançat pel japonès en l’última volta.
La cursa començava amb les mirades posades en el campió, Stoffel Vandoorne, que partiria primer de nou aquesta temporada, ja sense pressions amb el campionat decidit. Malgrat això, la seva sortida era de llibre i en una volta li treia gairebé dos segons als seus contrincants. Raffaele Marciello, Pierre Gasly, Norman Nato i Matsushita completaven el Top 5, lluitant entre ells per aquestes posicions però sense gaire moviment. Al darrere, Canamasas remuntava fins a la 16a posició i seguia pressionant per ascendir una mica més.
Aviat arribarien les parades a box, que obriria Dean Stoneman des del fons de la graella i amb un cotxe sorprenent sense els colors de Red Bull. Al capdavant, els cinc entrarien a la vegada, però el resultat variaria bastant i és que en reincorporar-se Vandoorne seguia líder però perseguit per Berthon, Evans i Rossi, aquests dos amb toc inclòs voltes després en la seva lluita particular.
Berthon aniria perdent ritme volta rere volta, mentre que Evans i sobretot Matsushita el guanyaven. Això es transformaria en un podi assegurat per a aquests dos últims homes, i un Berthon que anava perdent posicions. Al darrere, Rossi i Nato havien de tornar a parar per reparar els desperfectes en els cotxes per dos incidents diferents, que els allunyava totalment dels punts.
Finalment, sense gaire emoció a la cursa, el final acabaria amb una gran passada de Matsushita a Evans pel segon lloc, i una batalla sense moviments entre Gasly i Sirotkin per la quarta posició. D’aquesta manera, doblet d’ART que els assegura el campionat de constructors el mateix dia que guanyaven el de GP3. Evans completa el podi seguit de Marciello, Sirotkin, Gasly, Haryanto, Lynn (que sortirà demà des de la pole), King i Arthur Pic tancant la zona de punts. Sergio Canamasas ha remuntat finalment fins a la 12a posició.
Demà a les 08:50, hora peninsular, es disputarà la segona cursa de la GP2 al circuit de Sakhir, a Bahrain.