Louis Delétraz ha dominant clarament el darrer cap de setmana de la temporada de la Fórmula Renault 2.0 NEC al circuit de Hockenheim on el jove pilot de BMW ha aconseguit guanyar les tres curses i el campionat. En la cursa d’avui, Josef Kaufmann Racing ha tornar a fer doblet amb Jörg segon, mentre que Sasahara ha completat el podi. Max Defouny ha acabat com a millor rookie de la temporada

Amb el campionat decidit per part de Louis Delétraz, l’atenció de l’última cursa del campionat es centrava en el sub-campionat entre Kevin Jörg i Ukyo Sasahara, juntament amb la lluita pel campionat de rookies entre Max Defourny i Jehan Daruvala qui sortia en segona posició entre els Josef Kaufmann de Louis Delétraz i Kevin Jörg.

Un Daruvala que baixava a la quarta posició en una mala sortida on semblava haver-se avançat, mentrestant Delétraz i Jörg mantenien el liderat seguit de Sasahara i el pilot de Fortec, el qual patia un toc amb Dries Vanthoor al segon sector en tancar-li la porta, provocant una volada per part del jove pilot de Force India.

La primera volta no s’havia acabat encara que Alex Gill (Fortec Motorsports) quan rodava en setena posició, patia una virolla i Josef Zaruba (AVF) no podia evitar tocar-lo en el darrer revolt, impactant contra el britànic i provocant el cotxe de seguretat.

A la quarta volta el cotxe de seguretat entrava a box i deixava la cursa amb 16 minuts oberts. De seguida Delétraz s’escapava de Jörg qui feia el mateix sobre Sasahara (ART Junior Team), en el moment en que s’anunciava la penalització per Daruvala (Fortec Motorsports) que perdia l’oportunitat de guanyar el campionat de rookies.

A la pista, el tercer classificat d’aquest matí, Dries Vanthoor (Josef Kaufmann Racing) perdia el cinquè lloc amb Henrique Chaves (AVF) qui el feia sortir de pista però mantenint la posició. El Belga després s’havia de defensar dels atacs del seu company d’equip Nikita Mazepin qui patia una punxada al pneumàtic davanter esquerra i necessitava aturar-se a box.

La cursa avançava i veiem una gran remuntada per part de Bruno Baptista (Koiranen GP) que assolia el dotzè lloc després d’un toc amb David Droux (Mark Burdett Motorsport) a la sortida que l’havia deixat en darrera posició.

La lluita pel cinquè lloc tornava a intensificar-se a final de la cursa on Vanthoor atacava de nou a Chaves pel cinquè lloc, però al jugada li sortia malament i era superat per Stefan Riener (Fortec Motorsports) i Denis Bulatov (AVF) que venia d’una remuntada.

Sense més temps, Louis Delétraz aconseguia la novena victòria enguany en el campionat dins de les 17 curses. Segona posició pel seu company d’equip Kevin Jörg que assoleix el subcampionat, tercer lloc en el podi per Sasahara que té el plaer de dir que ha estat l’únic juntament amb Delétraz que ha liderat el campionat en algun moment.

Completa el top 10: Defourny, Chaves, Riener, Bulatov, Vanthoor, Oskoui i Mirecki. Daruvala acaba onzè després de la penalització rebuda.