Petter Solberg s’estaria plantejant tornar al Campionat del Món de Ral·lis (WRC), després d’haver fet un test a Suècia amb Volkswagen

El campió del WRC del 2003 va fer més de 250 km de la mà de l’equip alemany en un test al nord de Suècia amb un Volkswagen’s Polo GTI R5 la setmana passada. “Honestament, el cotxe era fantàstic” va assegurar Solberg. “Va ser molt divertit de pilotar, realment predictible i fàcil de conduir, cosa que és molt important per l’R5”.

Sobre si tornarà a competir en el WRC, el norueg va confessar que ara que ja havia fet un test, li encantaria poder competir. De totes maneres va afegir que no sabia ni quan ni com seria possible i que encara no havia parlat amb l’equip sobre aquesta qüestió.

Després de deixar el campionat l’any 2012 quan corria per Ford, Solberg mai ha estat realment allunyat de la competició. Des del 2013 ha estat competint en el Mundial de Rallycross, campionat que ha guanyat en dues ocasions. A més, també ha ajudat al seu fill Oliver en els inicis de la seva trajectòria en el món dels ral·lis. Preguntat per si li agradaria còrrer en la mateixa prova que el seu fill, Solberg va dir que “seria una experiència molt gratificant”.

El campió del món del 2003 també va dir que no va sentir menys pressió durant el seu pas pel WRC2, ja que “sempre hi ha pressió quan competeixes en un mundial” i que, de totes formes, la pressió se la posa ell mateix en qualsevol competició.

Abans de qualsevol possible retorn al WRC, el cap de setmana del 16 i 17 de febrer, Petter Solberg competirà al Ral·li Històric de Suècia amb la seva dona Pernilla.