Prema Powerteam anuncia el seu segon fitxatge a la FIA Formula 3 del 2019; Jehan Daruvala s’incorpora a l’equip italià.

Daruvala es converteix en la segona incorporació de Prema després de confirmar al júnior de Ferrari Marcus Armstrong. Daruvala competirà a la nova Fórmula 3, que substitueix a la GP3 Series a partir del 2019 com a campionat de suport de la F1 i la F2.

El pilot hindú deixa l’equip Carlin, amb qui ha competit a la Fórmula 3 Europea durant les temporades 2017 i 2018, en les quals va acabar sisè i desè respectivament, sumant dues victòries i sis podis en total.

“La nova F3 serà una experiència apassionant i diferent”, deia Daruvala. “Pilotar en un cap de setmana de F1, amb pneumàtics Pirelli i en una graella de 30 pilots serà alhora divertit i exigent.”

“Em sento motivat i orgullós de començar aquesta nova aventura amb Prema i estic segur que podrem aconseguir grans resultats junts. Agraeixo a Prema que hagin confiat en mi i que m’hagin donat l’oportunitat de formar part d’un equip amb tant d’èxit.”

El director de l’equip, Rene Rosin, afegia: “el futur d’en Jehan és prometedor. Ens coneixem i ens admirem des de fa temps y els dos estem contents que finalment s’hagin unit els nostres camins per encetar el que esperem que sigui una gran relació.”

“Sempre ens ha impressionat com ha aprofitat les oportunitats que ha tingut en el passat, i ara el nostre objectiu és posicionar-lo bé i aprofitar tot el seu potencial. Estem segurs que farà grans progressos i alhora ens guiarà en l’exigent temporada que tenim per endavant.”

Encara que aquest sigui el seu tercer any a la F3, pilotar amb pneumàtics Pirelli en un cap de setmana de F1 serà molt diferent del que està acostumat a fer fins ara. De fet, serà tot un desafiament per a qualsevol pilot que continuï a la F3 venint de la F3 europea.

Fins ara ha representat a l’escuderia Force India en temporades anteriors, però ara que aquest equip no competeix a la F1 després d’haver estat absorbit per Racing Point, és bastant probable que acabi no corri amb els colors del equip.

Equips de la F3 2019 apuntats fins ara:

Prema – Marcus Armstrong, Jehan Daruvala

Jenzer – Yuki Tsunoda

HitechGP – Juri Vips