La graella de la GP3 Series està pràcticament al complet. Demà comença la pretemporada i pràcticament tots els equips tenen tancat tots els seients per començar la temporada a Barcelona a principis de maig. A dia d’avui, amb les dues últimes confirmacions de Jenzer, només queda un lloc lliure a Trident que segurament acabarà en mans de Pedro Piquet segons alguns rumors, un altre a Arden i un altre a MP Motorsport.

En només dos dies, Jenzer Motorsport ha completat la seva alineació per a la GP3 Series d’aquest 2018. En un primer moment van anunciar a Tatiana Calderón com la seva primera pilot, i avui han acabat de tancar la plantilla amb les incorporacions de Juan Manuel Correa i David Beckmann.

Correa ja va disputar les últimes set curses del curs passat amb l’escuderia suïssa. No obstant això, els resultats no van ser molt satisfactoris en el seu debut, encara que no ha estat problema a l’hora de renovar-lo per completar aquesta nova temporada de 2018.

L’americà nascut a Quito, Equador, va començar la seva trajectòria el 2016 disputant l’ADAC F4 alemanya i la F4 italiana amb Prema Powerteam. El seu major assoliment va ser a la competició italiana, a la qual va aconseguir tres victòries per al sisè lloc final, mentre a l’alemanya va acumular un podi i el desè lloc del campionat. L’any passat va repetir sort amb Prema en els dos mateixos campionats, però els resultats no van arribar amb un podi solitari a la F4 alemanya i repetint posició final.

Aquest 2018 Correa ve de quedar quart a les Toyota Racing Series, on va guanyar fins a dues curses d’aquest curt campionat neozelandès.

“Vaig aprendre molt el 2017 i estic impacient per començar la GP3 Series aquesta temporada”, va dir Correa en el comunicat de l’equip. “El meu objectiu és seguir millorant l’experiència que vaig obtenir l’any passat i avançar a la graella. Vaig tenir un gran campionat a Nova Zelanda on vaig poder treballar amb el mateix enginyer de GP3 que vaig tenir l’any passat i que tindré el 2018. Vam fer un gran ús de la temporada d’hivern per afinar el nostre treball a l’equip i a la comunicació, que definitivament ajuda durant tota la temporada”, ha prosseguit.

D’altra banda, el gran fitxatge de Jenzer per a aquest any és l’entrada de David Beckmann a l’equip. Amb tres anys d’experiència a l’esquena, pot ser la gran aposta dels suïssos en aquest nou campionat de la GP3 Series.

Beckmann, de 17 anys d’edat, ve de disputar dos anys a la FIA F3 europea, on no va acabar de consolidar-se com a pilot punter malgrat grans actuacions puntuals. Dos podis recollits amb Mücke Motorsport el 2016 són els seus majors èxits en dues campanyes de discrets resultats, 15è el 2016 i 16è el 2017. Aquest últim any provant sort en dos equips, Van Amersfoort Racing i Motopark, sense trobar la regularitat desitjada.

Ara li toca provar sort a la GP3 Series, on amb Jenzer espera intenta trobar la regularitat que li va faltar a la Formula 3. L’alemany ja va fer una primera presa de contacte en els test de post-temporada a Abu Dhabi, on les sensacions van començar a ser positives. “Les proves oficials a Abu Dhabi al desembre passat van demostrar que podem treballar molt bé junts i que la química amb Andreas Jenzer i el seu equip tècnic és la correcta”, va comentar en David en el comunicat oficial de Jenzer.

“Competir a la GP3 Series de 2018 és un pas important per a mi i fer-ho amb Jenzer Motorsport és definitivament la millor opció. Serà una temporada exigent amb una dura competència i en un entorn molt competitiu, ja que els esdeveniments es duran a terme juntament amb la FIA Formula 2, al programa de suport de la Formula 1, ha conclòs.

Demà dia 21 de febrer començaran dues jornades de test de pretemporada al circuit francès del Paul Ricard per a la GP3 Series, on FormulaRapida.net hi serà present per poder informar de primera mà de tot el que passi.

Graella provisional de la GP3 Series:

Equip # Pilot
France ART Grand Prix 1 United Kingdom Callum Ilott
2 France Anthoine Hubert
3 Russia Nikita Mazepin
4 United Kingdom Jake Hughes
Italy Trident Racing 5 Flag of None.svg Por confirmar
6 France Giuliano Alesi
7 United States Ryan Tveter
8 Italy Alessio Lorandi
Switzerland Jenzer Motorsport 9 Colombia Tatiana Calderón
10 United States Juan Manuel Correa
11 Germany David Beckmann
United Kingdom Arden International 14 France Gabriel Aubry
15 France Julien Falchero
16 Flag of None.svg Por confirmar
Spain Campos Racing 18 Italy Leonardo Pulcini
19 Finland Simo Laaksonen
20 Mexico Diego Menchaca
Netherlands MP Motorsport 22 France Dorian Boccolacci
23 Flag of None.svg Por confirmar
24 Finland Niko Kari