ART ha confirmat al primer dels seus pilots per a la temporada 2019 de la nova ‘F3’ FIA. Es tracta de l’alemany David Beckmann, que s’incorpora a l’equip després d’obtenir bons resultats en la GP3, amb Trident.


L’equip francès, dominador dels últims anys de la GP3, predecessora directa de la F3 FIA que s’estrena el 2019; ha anunciat al primer dels seus tres pilots per prolongar el seu domini l’any que ve.

L’escollit ha estat David Beckmann, que ha declarat sentir-se “orgullós i honrat per poder competir amb un equip tan competitiu i històric. Vam treballar junts a Abu Dhabi i tot va anar com la seda,” va afegir. “Des del primer moment em vaig sentir com en una família. El treball era molt professional i precís, i aprecio aquest tipus d’enfocament, perquè jo també sóc una persona que intenta millorar cada aspecte i cada detall. Això em dóna molta confiança per poder aconseguir bons resultats amb ART.”

Aquesta temporada, el seu any de debut a la GP3 després de dos decebedors anys a la F3 Europea amb Mücke, Van Amersfoort i Motopark; va començar de manera inconstant a Jenzer, i a meitat de temporada va canviar a Trident. A partir d’allí el seu rendiment va millorar i va poder aconseguir tres victòries i una cinquena plaça a la general.

Sebastien Philippe, cap de l’equip ART, ha declarat que “David va ser el rival més dur per ART en la segona meitat de temporada de la GP3, va sumar més punts que ningú. S’ha guanyat la seva reputació per la seva velocitat i per ser combatiu en cursa. ART també va apreciar la seva actitud i els seus coneixements tècnics en els tests post temporada.” Va afegir el cap de l’equip francès. “Aquesta col·laboració va reforçar la nostra idea d’unir forces en la F3 en 2019 amb l’ambició de convertir-nos en els primers campions de la història de la categoria.”

Graella de la temporada 2019 de F3 fins al moment:

Prema – Marcus Armstrong, Jehan Daruvala

Jenzer – Yuki Tsunoda

HitechGP – Juri Vips

ART – David Beckmann