Arvid Lindblad, pilot debuntant a l’equip Prema, ha sorprès amb una actuació impressionant, mentre que Mari Boya ha acabat vuitè

Arvid Lindblad ha aconseguit la seva primera victòria de la temporada a la Fórmula 3 després de realitzar una gran gestió i demostrar molta valentia.

En els primers instants els ART han mantingut les dues primeres posicions. Mari Boya ha fet una gran sortida, defensant-se durant els primers revolts. Dino Beganovic ha patit una punxada degut a un toc amb Santiago Ramos, fet que ha compromès la seva cursa. A més a més, ha estat penalitzat amb 10 segons.

Els pilots s’han mantingut molt junts, en part gràcies al fet que a partir de la segona volta ja es pot activar el DRS. Boya ha començat la seva remuntada particular entrant en la zona de punts a la tercera volta.

Nikola Tsolov ha tingut una gran lluita amb el seu company d’equip Laurens Van Hoepen, ja que s’han començat a avançar l’un a l’altre. Aquesta situació ha fet possible que el tercer classificat, Maxwell Esterson, s’hagi enganxat als dos ART.

Christian Mansell, Sami Meguetounif i Luke Browning també han donat espectacle als espectadors amb una gran lluita. No obstant això, Boya ho ha aprofitat i ha guanyat una altra posició. Meguetounif ha començat a perdre posicions, i això ho ha aprofitat Gabriele Mini per seguir el rastre del pilot català.

Imagen
Copyright: ART Grand Prix

A la volta set, Joseph Loake ha patit una virolla al revolt 4, perdent moltes posicions. Browning ha estat penalitzat amb 10 segons per guanyar ventatge per fora del traçat. Per altra banda, Esterson ha tingut un petit toc amb Arvid Lindblad, i Leonardo Fornaroli ha sortit amb molta velocitat del segon revolt i ha passat a Esterson, que ha perdut dues posicions.

Van Hoepen li ha guanyat la posició a Tsolov a l’inici de la volta 11, però el pilot búlgar li ha retornat la jugada fent-li un interior al vuitè revolt. Mansell s’ha defensat de Boya durant unes voltes, però finalment ha perdut la posició.

Van Hoepen ha tingut una petita passada de frenada, i això ho ha aprofitat Lindblad per avançar a la segona plaça. El pilot de Prema ha seguit apretant i ha passat a Tsolov, però el pilot d’ART no ha trigat gaire a recuperar la posició.

Instants més tard, Mini ha fet un gran avançament sobre Boya, qui ha retornat a la novena plaça. A les primeres posicions, Lindblad ha tornat a passar a Tsolov, i aquest cop ha mantingut darrere seu al búlgar. Matías Zagazeta i Tommy Smith han tingut un incident que ha provocat una bandera groga.

El búlgar d’ART ha patit durant les últimes voltes, ja que també ha perdut posició amb el seu company. Fornaroli ha fet pressió a Tsolov, i finalment l’ha pogut passar.

Mini i Boya ha pogut avançar a Browning, apropant-se a les primeres posicions. L’italià ha iniciat una lluita amb Esterson, i s’ha quedat a quatre mil·lèsimes de guanyar-li la posició. Finalment, el debutant de Prema, Lindblad, ha obert distància amb la resta del grup i ha obtingut una victòria molt merescuda.