Christian Horner seguirà al capdavant de Red Bull perquè l’equip nega un “compartament inadequat”, però la resta d’equips demanen respostes

Christian Horner continuarà sent el director de l’equip Red Bull després que la investigació interna que va iniciar l’escuderia de Milton Keynes hagi conclòs ahir amb la no culpabilitat del britànic. La situació va començar quan una treballadora de l’estructura austríaca va acusar Horner d’actuar de forma inapropiada. Finalment, en un procés on ha intervingut un advocat independent, la denúncia ha estat rebutjada.

“La investigació independent sobre les acusacions presentades contra el senyor Horner s’ha completat i Red Bull pot confirmar que la queixa ha estat desestimada“, va anunciar l’equip austríac.

“El denunciant té dret a apel·lar. Red Bull confia que la recerca ha estat justa, rigorosa i imparcial. L’informe de la recerca és confidencial i conté informació privada de les parts i de tercers que van col·laborar en la recerca, per la qual cosa no farem més comentaris per respecte a tots els implicats. Red Bull continuarà esforçant-se per complir les normes més estrictes en el lloc de treball”, afegeix el comunicat.

Copyright: Red Bull Content Pool
Horner a Bahrain

El cap d’equip va arribar durant el dia d’ahir a Bahrain per afrontar la primera prova de la temporada. El britànic ja va estar present a la pretemporada, però va marxar uns dies a Regne Unit.

Els rumors anaven augmentant al paddock, i a la tarda es va fer oficial la decisió de Red Bull. Per tant, l’equip de les begudes energètiques va poder afrontar amb més calma les hores prèvies a l’inici del Gran Premi de Bahrain.

Els equips de la Fórmula 1 busquen respostes

Red Bull no ha oferit gaires detalls ni explicacions sobre el cas, tal com s’especifica en el seu comunicat. Alguns caps d’equip, com Toto Wolff i Zak Brown, s’han pronunciat al respecte. El director de Mercedes ha demanat més transparència i més informació sobre el cas.

En el cas del nord-americà, també reclama transparència i destaca que encara segueixen havent-hi preguntes sense respondre. A més a més, afirma que això només incrementa els rumors, fet que considera que no és saludable per l’esport.