La temporada 2024 de Fórmula 3 comença després d’un llarg hivern. Mari Boya busca lluitar per el títol i s’estrena amb l’equip Campos Racing després d’haver competit amb MP Motorsports la temporada passada.

Ja ha sigut el torn de la classificació per a la carrera del diumenge. Dino Begánovic ha estat l’home més ràpid d’aquesta sessió i s’ha emportat els primers dos punts de la temporada. D’altra banda, l’aranés, Mari Boya partirà en les dues carreres des de la 15a posició, el millor col·locat dels Campos.

Aquesta classificació és vital per a tenir una primer contacte amb el cotxe i poder avançar-se a la resta de pilots en posició de sortida. A més, el poleman s’emportarà els dos primers punts de la temporada.
Després del primer round, Mari Boya venia molt ràpid i s’havia col·locat en pole provisional fins que Fornaroli l’ha passat. No obstant això, amb els 30 pilots havent completat la seva primera volta ràpida, Boya es mantenia en la part alta de la taula. Concretament en la cinquena posició, només per darrere de dues Trident i dues Prema.

Com a incidents ocorreguts en aquesta sessió, cal destacar a Joshua Dufek. L’austriac s’ha ficat per un camí equivocat a l’hora d’entrar en el pitlane i que està sent investigat per la FIA.

Finalment, Mari Boya no ha pogut millorar molt el seu temps anterior. Això li ha portat a ser 15è. Això sí, ha estat el millor col·locat dels Campos i a 0.702 del poleman. En aquest cas ha estat el Prema de Dino Begánovic. Seguit per Like Browning i Gabriéle Mini en la tercera posició.
No obstant això, demà és el torn de demostrar l’experiència i avançar en pista. L’objectiu será maximitzar el resultat igual que en la jornada del dissabte, quan tindrà lloc la carrera principal.

Twitter Fórmula Rápida