El pilot oficial de Sodi ha guanyat sense problemes la Final de KZ2 de la primera prova de les WSK Super Master Series celebrada al Circuit Internacional d’Adria (Itàlia).

La sortida ha sigut nefasta per Adrien Renaudin, ja que ha perdut la primera posició i, segurament, tota opció a guanyar la cursa. El seu compatriota, Irlando, és qui li ha prés per ja no deixar-la anar en cap moment. Leonardo Lorandi, el germà petit de l’Alessio (que també participava en aquesta cursa) s’ha col·locat tercer sortint des de la cinquena posició.

Tant a Lorandi com a Ranaudin, aviat els ha sorgit un rival complicat. Abasse ha pressionat de molt de prop l’italià, però aquest, més espavilat avui que els seus competidors, s’ha tret de sobre Renaudin per col·locar-se segon abans que Abasse l’avancés. Poc després, una volta concretament, també Abasse ha pogut superar Renaudin.

En paral·lel a tot el que passava, Alex Irlando s’ha escapat, literalment, dels demés i ha obert un gap de 2 dos segons i mig que li han assegurat una victòria molt còmode. De fet, l’únic que li seguia el ritme era Lorandi, però l’italià de BabyRace ha hagut de preocupar-se més del que venia per darrere quan Abasse, el pilot francés de Sodi, ha començat a apropar-se.

A poques voltes pel final, Abasse ha intentat de totes totes superar a l’italià, pero al no poder guanyar-li l’interior en cap revolt no només no ha pogut superar-lo, sinó que s’ha vist superat per Renaudin, qui esperava la seva oportunitat pacientment. Irlando ha creuat la línea de meta primer, Lorandi ha sigut segon i Renaudin tercer. Abasse, per sumar més drama a la seva cursa, ha sigut penalitzat amb tres segons i ha acabat sent setè. Francesco Iacovacci ha sigut quart i Alessio Piccini cinquè.