La categoria OKJ ha estat la més accidentada, sobretot si ens fixem en les posicions de cap de cursa. Kirill Smal, el pilot rus de Ward Racing s’ha emportat la victòria després de superar en un avançament límit a Gabriele Mini en l’última volta en la primera prova de les WSK Super Màster celebrada al Circuit Internacional de Adria (Itàlia).

La sortida ha estat idònia per Smal, que ha conservat la primera posició des de la qual sortia. Taylor Barnard, el britànic de KR, s’ha col·locat segon després de superar a Mini. Bortoleto, per la seva banda, ha arribat a la quarta posició per davant de Luca Griggs.

Aviat Smal i Barnard s’han escapat mentre Bortoleto superava Mini en la lluita per la tercera posició. Sullivan i Aron s’han col·locat cinquè i sisè després de superar a un Griggs, que ha anat de mal en pitjor.

A la tercera volta Bortoleto i Mini, tercer i quart respectivament, han atrapat de nou als líders. Tot seguit, Mini ha superat el brasiler buscant lluitar pel cap de carrera. Aron, el pilot de Ricky Flynn, qui rodava cinquè, també demostrava voler lluitar pel podi marcant la volta ràpida.

Arribada la sisena volta, Barnard i Smal han començat a avançar-se un munt de vegades fins que ha arribat en Mini. L’italià ha deixat enrere a Taylor i ha superat el rus de Ward Racing en una maniobra increïble aguantant per fora la posició. Per darrere, Aron ha arribat a ser segon, encara que aviat ha tornat a ser cinquè després d’uns tocs amb en Mini i en Barnard.

Les següents voltes han estat de pressió per part de Kirill Smal cap a Gabriele Mini per la primera posició fins arribada l’última volta. Aron, recuperat després els seus tocs amb Mini i Barnard, ha superat a Bortoleto per ser quart.

En l’última volta, pràcticament en l’últim revolt, Smal s’ha llançat sobre Mini en una acció límit que ha deixat a l’italià fora de pista durant uns segons després del xoc entre els pontons laterals dels dos karts. El pilot rus de Ward ha creuat la meta en primera posició, segon ha estat Taylor Barnard (qui finalment ha estat quart a causa d’una penalització de 3 segons per tenir el pontó davanter mal col·locat), tercer Gabriele Mini, quart el guanyador de la setmana passada en les WSK Champions Cup, Paul Aron i cinquè Gabriel Bortoleto.

El único clasificado español en la Final, Jose Antonio Gómez, ha tenido que abandonar tras salir desde la 12ª posición.