Així ho confirmava aquest mateix matí l’equip Tech3. De moment només confirmen la seva presència en els tests de Buriram i encara no anuncien si serà el seu pilot oficial per a la temporada que ve.


Hafizh Syahrin, conegut com “El Pescao”, ha estat anunciat avui com el pilot que correrà amb la Montser Yamaha Tech3 que Folger va deixar vacant fa tot just uns dies, almenys en els pròxims test que se celebren a Tailàndia. El jove pilot d’origen malaisi serà company d’equip de Johann Zarco, en el que se li presenta com la seva màxima oportunitat per demostrar que té nivell per estar a la graella de MotoGP.

Com bé vam explicar fa un parell de dies, la decisió de SIC Racing Team, equip pel qual Syahrin anava a córrer com a pilot oficial a Moto 2, de substituir el malaisi per Zulfahmi Khairuddin com a pilot oficial, era el primer pas per al pilot de 23 anys cap a la categoria reina.

No és oficial pel moment que sigui el substitut definitiu de Jonas Folger. L’equip Tech3 es guarda aquesta opció en base el rendiment que Syahrin mostri al circuit de Buriram. La decisió serà presa a posteriori dels tests.

Syahrin mostrava la seva alegria al conèixer que de moment, serà el pilot de Tech3 per als test: “Vull agrair a Hervé Poncharal i a tot l’equip per donar-me l’oportunitat. Intentaré donar el millor de mi mateix durant aquests tres dies a Tailàndia. Per a mi, és un somni poder pilotar una MotoGP. He d’admetre que estic molt il·lusionat per aquesta oportunitat “, deia “el peix malaisi“que afegia: “Espero poder ser ràpid des del principi i mostrar a tothom del que sóc capaç. Sé que he d’aprendre molt en la Yamaha YZR-M1 i estic desitjant entendre com treballa l’equip, ja que sé que tenen molta experiència i vull aprofitar-la al màxim”, deia Syahrin

Des del propi equip destaquen la seva política de confiança en pilots joves: “De moment, és només per a tres dies, però estic convençut que Hafizh ens mostrarà el que pot fer. És jove i ja ha aconseguit podis a Moto2. Té més sentit per al nostre equip tenir a un pilot jove que algú assentat”, deia Hervé Poncharal, Team Manager de Tech3