El pilot espanyol, Iván Pareras farà la temporada 2018 amb l’equip alemany Leipert Motorsport en la renovada GT4 European Series que enguany presentarà un gran nivell de pilots.

El jove pilot de només 17 anys d’edat, recent complerts el passat mes de Gener, ve de gaudir un any d’èxits inimaginables durant la seva primera temporada en turismes i GT’s.

En un 2017 gairebé perfecte, el pilot de Canovelles va quedar sub-campió de Turismes al Campionat d’Espanya de Resistència (CER) tot i ser el pilot més jove de la graella.

Però on Iván Pareras va demostrar el seu gran potencial, va ser en les 24 hores de Resistència del circuit de Barcelona-Catalunya (cursa puntuable pel campionat internacional de resistència de GT4 i TCR) amb el Ginetta G55 GT4, on amb només 16 anys va ser el Poleman de la cursa. Una cursa que va acabar amb victòria per l’equip d´Ivan, i on va demostrar el seu gran nivell de pilotatge amb un GT4.

D’aquesta manera, va arribar l’acord amb l’equip alemany Leipert Motorsport per al campionat europeu de GT4, on Pareras tindrà com a company d’equip un pilot de nivell FIA “Silver”.

Declaracions

Iván Pareras:

“Per mi és una gran oportunitat poder participar en les GT4 European Series, i comptar a més a més, amb la satisfacció de fer-ho al volant del Mercedes AMG GT4 que Leipert Motorsport tindrà en el seu equip. Vull agrair el constant suport que tinc de la meva família, el meu “coach” Joaquín Capsi, i de l’esforç per part dels patrocinadors, els quals sense ells, res d’això seria possible.”

Marcel Leipert, Team Principal de Leipert Motorsport:

“Estic molt content de veure com Iván Pareras s’incorpora en el nostre equip de la GT4 European Series per aquest 2018. Ha demostrat un gran rendiment en els test de Barcelona i a més de tenir una curta però exitosa trajectòria en el món dels turismes. Juntament amb el gran rendiment del nou AMG GT4 i un experimentat equip, estic segur que li donarem el millor material possible per començar a triomfar en els GT’s.”

Joaquín Capsi (coach):

“El 2018 és un repte per tothom. El nivell d’aquest campionat és molt alt, amb pilots professionals i amb grans marques involucrades. El nostre principal objectiu segueix essent la progressió com a pilot del jove Iván Pareras, per extreure el màxim del seu potencial amb només 17 anys.”

El Calendari del GT4 European Series d’aquest 2018 serà:

6-8 Abril / Zolder (Bèlgica)

5-6 Maig / Brands Hatch (Gran Bretanya)

22-24 Juny / Misano (Itàlia)

20-22 Juliol / Spa-Francorchamps (Bèlgica)

1-2 Setembre / Hungaroring (Hongria)

14-16 Setembre / Nürburgring (Alemanya)

Sobre GT4 European Series:

El campionat Europeu de la GT4 és el que compta amb un nivell més alt de pilotatge, on es concentren els millors equips i pilots internacionals d’aquesta especialitat. Un campionat que compta amb marques oficials com BMW, Porsche, McLaren, Ginetta, Aston Martin, Maserati, KTM i enguany, també amb Audi i Mercedes. El campionat és la categoria inferior a la Blancpain Sprint Series, un dels campionats més prestigiosos de GT’s.

Sobre Leipert Motorsport:

Leipert Motorsport és un equip alemany amb una llarga trajectòria i experiència internacional amb cotxes GT3, que amb l’arribada de les grans marques en el campionat internacional de GT4, ha augmentat i millorat la seva estructura inscrivint al seu equip en el campionat Europeu de GT4 amb el nou Mercedes AMG GT4.