L’equip ART Grand Prix ha confirmat avui que Jack Aitken s’incorporarà a les seves files per disputar la temporada 2017 de GP3.

Jack Aitken va camí a la seva segona temporada consecutiva a GP3. El pilot londinenc va fer el seu debut en aquesta categoria l’any passat de la mà d’Arden International, equip amb el qual va aconseguir 7 podis, una victòria a Spa-Francorchamps i acabar cinquè en el campionat amb 148 punts.

D’aquesta manera, l’escuderia campiona del 2016, ART GP, va oferir a Aitken un seient en els tests de post-temporada que es van celebrar a Abu Dhabi a principis de desembre per provar el seu monoplaça.

Jack Aitken:

“No cal dir gran cosa d’ART GP i del temps que porten a la GP3, els resultats parlen per si sols! Pujar a GP3 des de la FR2.0 l’any passat va ser una bona jugada, però ara hem de enfocar-nos en guanyar i res més. També vull aprendre tot el possible en aquest equip, ja que ha portat molts pilots a la F1 durant aquests anys. No puc esperar que comenci la temporada!”

Sébastien Philippe:

“Jack té experiència amb els circuits, amb el cotxe de GP3 i sap com gestionar un campionat tan competitiu com és aquest. Tots aquests valors li seran imprescindibles per a aquest segon any a la GP3, perquè el seu objectiu serà seguir els passos de Charles Leclerc i posar el seu nom al ‘hall of fame’ de la GP3 Series. El 2016, després d’un inici complicat, va acabar sent un dels nostres màxims rivals ja que va aconseguir 7 podis en les últimes 9 carreres.”