El fabricant de Mattinghofen ha presentat les moto amb les quals participaran en les categories reina i intermitja del mundial de motociclisme. Els pilots que portaran la moto de l’equip austríac seran Pol Espargaró i Bradley Smith a MotoGP, i Miguel Oliveira i Brad Binder a Moto2.
 
Fins ara només havíem pogut veure la màquina taronja a la categoria més petita des de la temporada 2003. En el circuit Ricardo Tormo vam poder veure com Mika Kallio va córrer a Moto GP per comprovar l’estat de la moto, abandonant a falta d’11 voltes. Ara la mateixa arribarà a Moto 2 i Moto GP, tal i com ha anunciat Mike Leitner, el gerent de l’equip. Les seves paraules han estat:
“En primer lloc vull que es vegi que estic molt feliç. Tota la companyia ha treballat molt dur per arribar a aquest moment. Després de la cursa de València teníem algunes qüestions pendents i els enginyers han treballat amb molta força. Crec que estem en el camí correcte. El més important és que tenim a aquests dos nois (Pol i Bradley) motivats i podem dona’ls-hi el que necessitin a la pista, es per a això que treballem.”
 
D’altra banda, el pilot català també ha tingut unes paraules en la presentació de l’equip:
“Ara mateix la moto és una mica salvatge, pero se la veu bé. KTM es realment nova a Moto GP comparada amb altres marques i farem passos de gegant per estar a l’altura. Cada cop que donem un salt amb la moto estem més a prop i es preciós veure l’evolució. Vull donar les gràcies a KTM per confiar en mi i per fer possible aquest projecte.”
 
El pilot anglès també ha parlat en l’acte:
“Hi ha molta pressió. Es una cosa que sempre he desitjat i he treballat durant tota la meva carrera per aconseguir aquesta oportunitat. Amb ella ve la pressió , pero ho aprofitaré tant com en Pol, l’equip treballarà amb molta força. Hem estat ocupats fins ara amb les proves a l’hivern i el treball no pararà. Això és només el començament i em motiva veure que pot portar-nos 2017.”