Jack Aitken s’ha dut la seva primera victòria de l’any en imposar als seus companys Fukuzumi i Hubert. Russell va tenir problemes mecànics abans de l’arrencada i no va poder si més no començar la cursa.

En la volta de formació, el cotxe del líder del mundial George Russell es va parar i el britànic no va poder sortir. A la sortida, Jack Aitken va conservar la primera plaça, seguit de Nirei Fukuzumi i Dorian Boccolacci. Tatiana Calderón i Arjun Maini van tenir problemes amb el seu cotxe i van abandonar. La presència dels monoplaces detinguts va provocar un Safety Car.

Es va tornar a córrer en la volta 5, però Steijn Schothorst també va tenir problemes amb el cotxe i es va parar, de manera que es va decretar cotxe de seguretat virtual. La prova es va reprendre i les posicions es van mantenir.

A la 9, Anthoine Hubert va avançar Boccolacci per la tercera, els tres ART supervivents ja ocupaven les places de podi. El francès de Trident va veure la seva quarta posició amenaçada per Niko Kari, però el finès es va anar llarg en intentar la maniobra al revolt 1, error que el va enviar a la vuitena plaça.

Cap al final de la cursa, Alessio Lorandi, que venia completant una gran remuntada, va començar a pressionar Boccolacci. L’italià ho va intentar a la 19, però es va passar de frenada. Finalment, Lorandi va prendre la quarta plaça en la volta 20. Ryan Tveter va avançar Kari per la vuitena posició.

Així va acabar la carrera, Aitken es porta la seva primera victòria de l’any i s’acosta al liderat a la general. Segon ha estat Fukuzumi amb Hubert tercer en un nou triplet per ART. Completen la zona de punts Lorandi, Boccolacci, Giuliano Alesi, Kevin Jörg, Tveter, Kari i Bruno Baptista.

Aquests resultats estrenyen la general ja que Russell veu com el seu avantatge es redueix a tan sols 9 punts. No obstant això, el perseguidor més immediat ja no és Hubert, sinó Aitken. El francès està empatat amb Fukuzumi, a 20 punts del líder.