Després d’una polèmica acció amb Markelov que ha acabat amb el rus en el mur, Rowland ha guanyat la primera cursa a Hungaroring davant Latifi i De Vries. Leclerc ha remuntat fins a la quarta plaça.

Abans del inici de la cursa, van aparèixer problemes en el Arden de Norman Nato, de manera que va haver de començar la carrera des del Pit Lane. Es va donar la sortida i Artem Markelov va realitzar un gran arrencada per prendre-li el liderat a Oliver Rowland. Per darrere, Nicholas Latifi i Jordan King lluitaven per la tercera posició. Charles Leclerc va remuntar fins a l’onzena plaça en un sol gir.

En la volta 8, Latifi va realitzar una agressiva maniobra per posar-se tercer en detriment de King, que seria superat a les poques corbes per Nyck de Vries. A la 10, King, Nobuharu Matsushita i Sergio Canamasas van ser els primers a parar a boxes.

Un gir més tard van ser parant més pilots i va començar un duel al límit entre Leclerc i Alex Albon, que es van arribar a tocar. Antonio Fuoco va calar el cotxe després de la seva parada i va abandonar. Leclerc va superar finalment a Albon a la 15. Després de les parades, Rowland va tornar a posar-se davant de Markelov com a líder virtual.

Leclerc, Albon i Sergio Sette Camara eren els líders a falta de parar, però no van trigar a ser atrapats per Rowland, Markelov i Latifi. El monegasc va parar a la 22 i va tornar a pista 13º.

En la volta 25, Canamasas va colpejar Robert Visoiu intentant avançar-lo per la 9a posició al revolt 1. Tots dos van abandonar i va sortir el Safety Car. La prova es va reprendre a la 28 i Leclerc va aprofitar la situació per superar King, Gustav Malja i Luca Ghiotto en un revolt, i ja era sisè. Hi va haver molt moviment en les posicions més endarrerides.

A la 33, Leclerc va superar a Matsushita per posar-se cinquè. Un gir després, Markelov va intentar avançar a Rowland, aquest li va tancar, el rus es va anar a l’herba i va acabar colpejant el mur exterior. Es va desplegar el cotxe de seguretat i fins i tot el mèdic, havia estat un cop fort.

La carrera va acabar amb el Safety Car. Rowland va guanyar amb un doblet per DAMS, doncs Latifi va ser segon. Tercer, després de molta mala sort en les passades rondes, ha estat De Vries. Leclerc, Matsushita, Ghiotto, Nato, Albon, Sean Gelael i el rookie Santino Ferrucci completen el Top 10.