Giuliano Alesi ha guanyat la cursa per davant de Ryan Tveter i Kevin Jörg. Trident ha dominat emportant-se les 4 primeres posicions.

Alesi ha tingut una sortida magnífica des de la 3ª posició i ha avançat els seus companys Tveter i Jörg al primer revolt. Fukuzumi i Pulcini s’han tocat i el japonès ha hagut d’abandonar. Russell ha passat de l’última posició de la graella a la 13ª.

Lorandi ha patit una punxada que l’ha deixat fora de la cursa. Aitken ha aprofitat la confusió causada per aquest incident per avançar Hubert i posar-se 5è. El cotxe de Baptista s’aturava a la chicanne i s’activava el Cotxe de Seguretat Virtual. En rellançar-se la cursa, Aitken avançava Boccolacci, però tornava a perdre-la en intentar avançar Jörg. Quan tornava a intentar-ho amb Boccolacci, acabava caient a la 7ª posició darrera de Kari i Hubert. Russell ja era 8è després d’avançar Hyman i Siebert, però tenia un petit contacte amb Aitken que deixava a tots dos sense opcions a puntuar. Falchero punxava un dels neumàtics del darrera i provocava un altre Cotxe de Seguretat Virtual.

Finalment, Alesi s’enduia la victòria davant Tveter i Jörg. Boccolacci, Hubert, Kari, Hyman, Siebert, Maini i Pulcini complaven el top 10. Cap dels 3 primers pilots a la classificació del campionat s’ha emportat punts avui. Això a portat Hubert a la 3ª posició davant de Fukuzumi.