Oliver Bearman ha aconseguit una còmoda victòria a la cursa principal de la Fórmula 2 al Circuit de Barcelona-Catalunya

Oliver Bearman ha aconseguit una nova victòria aquest diumenge a la cursa principal de la Fórmula 2 a Barcelona. Ha estat la segona victòria de Prema a Montmeló, després que el seu company Frederik Vesti s’imposés a la cursa al sprint del dissabte.

Lluitant contra Enzo Fittipaldi a la sortida, Bearman va ser capaç de deixar-li sense DRS a la sisena volta per a mantenir un avantatge d’1.6 segons, mentre el brasiler lluitava amb Theo Pourchaire pel segon lloc. A mesura que els pilots van passar pel pitlane, el britànic va ser capaç d’aguantar a pista més temps que els seus rivals, gestionant bé els seus pneumàtics abans de canviar el compost tou pel dur a la volta 13 i sortir en 12a posició.

default image
Copyright: Formula 2

Així, Bearman va retallar distàncies amb els quals li precedien, que encara no havien parat, i va reprendre el lideratge a la volta 25, quan Victor Martins, que corria amb l’estratègia alternativa després de sortir setè, va fer la seva aturada des de la primera posició.

Fittipaldi i Pourchaire es disputaven la segona posició, mentre que Ayumu Iwasa intentava acostar-se als tres primers, però va haver de conformar-se amb la quarta posició, amb Jack Doohan caient a la cinquena.

Martins va entrar en boxs en la volta 25 i va sortir cinquè, mentre que Vesti va sortir novè abans de col·locar-se sisè a la volta 27 avançant a Pourchaire a la recta principal amb l’ajuda del DRS. El francès va passar a Doohan en el gir següent abans que Vesti fes el propi per l’exterior de la corba 10, i tots dos s’acostessin als tres primers.

Iwasa i Martins van lluitar per l’últim calaix del podi durant diverses voltes abans que el francés de l’acadèmia d’Alpine es fes amb ell en la volta 35, aprofitant-se de l’aleró mòbil. Iwasa es va conformar amb la quarta plaça, mentre que Vesti va ser cinquè després de sortir vuitè. Doohan i Pourchaire van ser sisè i setè, amb Dennis Hauger, Arthur Leclerc i Richard Verschoor completant el top 10.