La classificació de la Fórmula 2 a Barcelona no s’ha decidit fins als últims segons, tenint com a poleman a Oliver Bearman

Durant els primers vint minuts, Dennis Hauger ha tingut el millor temps amb un 1.23.923. Durant últims deu minuts de la classificació, Theo Pourchaire s’ha col·locat primer amb un temps d’1.23.744, però Enzo Fittipaldi ho ha millorat amb un 1.23.623.

En les últimes voltes, tres pilots més han arribat amb possibilitats de disputar la primera posició: Ayumu Iwasa, Jack Doohan i Oliver Bearman.

Iwasa s’ha situat segon, abans que Oliver Bearman fes un 1.23.546 i es posés al capdavant.

Doohan ha tingut una gran oportunitat. El pilot australià, que semblava disposat a fer-se amb la pole després dels seus dos primers sectors, ha perdut molt de temps en l’últim i s’ha hagut de conformar amb la tercera posició.

Imagen
Copyright: Invicta Virtuosi Racing

Bearman ha aconseguit així la segona pole de la seva carrera esportiva en la Fórmula 2, seguit de Fittipaldi, Doohan, Iwasa, Pourchaire i Hauger, que ha acabat sisè malgrat no donar aquestes últimes voltes.

Victor Martins, un dels aspirants al títol, ha acabat setè, mentre que el líder del campionat, Frederik Vesti, ha finalitzat en vuitè lloc. Després de guanyar la cursa principal a Mònaco, Vesti sortirà demà en la cursa a l’sprint amb graella invertida des de la pole position.

Jak Crawford i Amaury Cordeel han completat les deu primeres posicions.