Pepe Martí ha guanyat la cursa principal de la Fórmula 3 al Circuit de Barcelona-Catalunya gràcies a un pilotatge molt sòlid

PREGUNTA: COM ET SENTS DESPRÉS DE GUANYAR PER PRIMER COP AL CIRCUIT?

Pepe Martí: És una sensació única. Guanyar d’aquesta forma a casa, aconseguint a més a més la pole position el divendres és molt especial. Ara mateix estem segons al campionat, cada vegada més a prop del primer.

P: DE CARA A LA CURSA, TENIES ALGUN CONSELL DE FERNANDO ALONSO?

PM: No li vaig preguntar directament, però vaig veure pràcticament totes les seves sortides a la Fórmula 1 en el Circuit. Volia saber com reaccionar en qualsevol situació.

P: QUÈ T’APORTA FERNANDO ALONSO?

PM: M’aporta moltes coses. És un suport incondicional, té molta experiència.

P: QUÈ SUPOSA PER A VOSALTRES AQUESTA VICTÒRIA?

PM: Ha estat un esforç conjunt des de l’any 2018. Per exemple, el Genís ha estat algú molt important per a mi. Els seus consells m’han fet el pilot que soc. El seu suport és la cosa més especial que m’ha passat en la vida. També va ser l’entrenador de Fernando en el passat. Hem de seguir millorant, no ens podem aturar.

P: COM VEUS LA LLUITA PEL CAMPIONAT AMB GABRIEL BORTOLETO?

PM: És un gran pilot, però té dos anys d’experiència més que jo. És un any de maduresa. Al ser el meu segon any amb monoplces, a vegades vaig una mica tapat d’ulls. A poc a poc anem retallant punts, tant de bo el puguem agafar. Guanyar el campionat sempre ha estat l’objectiu.

P: QUIN ÉS EL TEU SOMNI?

PM: Arribar a la Fórmula 1. En tot cas, primer ho hem de fer bé a la Fórmula 3 i ascendir a la Fórmula 2.