Ramon Godino ha obtingut la victòria en la tercera prova de la temporada del Campionat de Catalunya d’Enduret

Campionat de Catalunya d’Enduret

Ramon Godino ha reafirmat el seu domini a la categoria Sots16 amb una tercera victòria consecutiva, completant el recorregut en poc més de 21 minuts. Al podi l’han acompanyat Santiago Hernández i Gerard Vila.

A la categoria 85cc Cadet, Aran López ha liderat amb comoditat superant a Joan Sauzo. Èric Rubio ha completat les posicions de podi. Nil Masó ha destacat en la categoria 85cc Juvenil amb un temps de 23:31, seguit d’Aitor Pla i Eric Wic.

Adela Godino ha dominat la categoria Femení Superior, assolint el primer lloc. Carla Grifell i Irene Conesa han finalitzat en segon i tercer lloc respectivament. A la categoria Femenina, Isona Colomer s’ha alçat amb el triomf, seguida de Victòria Gijón i Ivet Pérez.

Àlex Esteban i Jan Martínez han estat els protagonistes de la categoria 65cc, amb Esteban consolidant-se com a líder. A 50cc, Iker Muñoz ha travessat la línia d’arribada en primera posició, amb Pablo Comeche i Roc Grande completant les posicions de podi.

Copyright: Federació Catalana de Motociclisme
Copa Catalana d’Enduro Clàssiques

A la categoria TT76 Sup., Juli Vallmitjana s’ha endut la victòria amb un temps de 20:11. Genís Carrillo, per la seva banda, ha controlat la categoria TT79-75cc amb un temps de 27:14, mentre que Baldiri Olivé ha destacat a TT79-125cc, completant el recorregut en 24:24.

A TT79 Sup., Xavier Arenas ha estat el vencedor amb un temps de 17:58. Álvaro Sarabia ha guanyat a la categoria TT84-125cc amb un temps de 22:16, i David Gómez ha estat el més ràpid a TT84 Sup., marcant un temps de 16:29. Genís Cuadros ha obtingut la primera posició a TT88-80cc amb un temps de 20:12, mentre que Josep Palau s’ha emportat la victòria a TT88-125cc amb un temps de 20:22.

Juan Reyes ha estat el millor a TT88-Superior, completant el recorregut en 19:09. A TT91-80cc, Oriol Mena ha pujat al més alt del podi amb un temps de 15:53, mentre que Albert Cardona ha fet el mateix a TT91-125cc amb un temps de 17:09. Pere Xavier Montané ha encapçalat la classificació a TT91-Sup., amb un temps de 16:24. Finalment, Jordi Casas ha liderat la categoria TT EVO.

Campionat de Catalunya d’Enduro

Marc Sans ha guanyat la categoria Enduro Elit, seguit per Miquel Pujol i Jan Olivera. Liam Sanjuan ha destacat a E-125, seguit de Marc Truyols i Nil Rojas. Juan Pablo Clericus ha liderat la categoria Júnior Open, amb Lluís Gonfaus i Alejandro Ceballos en el podi.

Albert Muñoz ha finalitzat primer a Sènior A, Antoni Romero ha pujat al més alt del podi a Sènior B 2T, mentre que David Adrià ha vençut a Sènior B 4T. Albert Arranz s’ha emportat la victòria a Júnior Trofeu, Èric Auge a Sènior C 2T, i Albert Cardona a Sènior C 4T. David Gómez ha guanyat a Màster 45, Miguel Àngel Boet a Màster 55, i Maria San Miguel a Enduro Femení. A les categories Clàssiques i Aficionats, Oriol Vila i Gerard Vila han estat els dos vencedors respectivament.