Johann Zarco ha estat el més ràpid de la darrera sessió d’entrenaments lliures de Moto2 al circuit de Jerez. La sessió, dominada per Rabat que ha acabat tercer, ha estat l’escenari en que els pilots han fet els millors temps pel que fa al cap de setmana.


Ahir veníem d’unes condicions caloroses que van donar pas a una igualtat extrema, fet que no ajudava a la Speed Up de Sam Lowes, moto que no és tant ràpida en aquestes condicions.

Avui els més ràpids d’ahir han tingut un paper totalment diferent. Rabat ha estat liderant bona part de la sessió, mentre que Folger ha estat gairebé tota l’estona en la zona mitja de la classificació.

Pel que fa al aspecte caigudes, Sam Lowes gairebé perd el control de la moto al revolt 2, en el mateix revolt, Alex Rins patia una caiguda una estona més tard. També espant per Franco Morbedelli que es sortia de pista al revolt 10 però tot hi això aconseguia mantenir la seva moto dreta i continuar en pista. El mateix li passaria a Floriant Alt al revolt 7.

En els darrers minuts els pilots han començat a marcar els seus millors registres, i això ha fet que el francès Johann Zarco aconseguís el millor temps seguit per Thomas Luthi i “Tito” Rabat.

Resultats Top15: Zarco, Luthi, Rabat, Simon, Corsi, Axcel Pons, Rins, Lowes, Salom, Folger, Cortese, Baldassarri, Schrotter, West i Syahrin.