Malgrat estar amagat gran part de la sessió, Jorge Lorenzo finalitza primer en els últims entrenaments lliures i és clar candidat a la pole després de dominar totes les sessions del cap de setmana. Segon i tercer van acabar Pol Espargaró i Crutchlow respectivament.


 

El sol continuava brillant a Jerez per rebre ara als pilots de Moto GP, sessió on veurem els pilots que estaran en Q1 i en Q2. Tothom sortia a la pista i el que s’enfilava a la primera posició des dels primers compassos va ser Lorenzo, intractable aquest cap de setmana, encara que no li ho posarien fàcil.

A falta de 25 minuts per al final de la sessió Márquez, tot i tenir la mà en males condicions, es col·locava al capdavant de la taula. Instants abans Laverty s’anava a terra al revolt 5.

La sessió transcorria sense incidències però ningú podia rebaixar el temps de Marc Márquez i ja només faltaven 10 minuts per intentar treure-li la posició al pilot d’Honda.

Però en els últims 3 minuts tant Rossi com els Espargaró, Lorenzo i Crutchlow rebaixaven el temps de Marc, que a poc a poc s’anava quedant enrere.