Ja som a les portes d’una altre edició de les 24 Hores Internacionals en Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes, concretament ja és la XXXIV edició. Una edició que presenta novetats, i continuïtats pel que fa en els participants; un total de 35 equips amb 140 pilots que fa que les 24 hores tornin a tenir una edició plena d’emocions, i amb molt nivell.

Pel que fa al equip guanyador de l’any passat, tot un clàssic de les 24 hores, el Sis de Sis Racing, no participarà a l’edició d’enguany. Per tant aquest any tindrem un altre equip que es podria dur la màxima gloria.

L’equip del Talleres Pelayo, Tona Motor Racing Team, Team Honda Vico-Auto Wic Auto, A41 Racing Team, CM Competició i Granja l’Ametlla Yasuni són principalment els preferits i els que lluitaran per la victòria aquest any, igual que lluitaran per la primera posició del Grup 3.

Pel que fa a la participació estrangera, tenim a 1 equip Francès (R\’one Racing), dos d’italians (Peperoncino Italian Team 1, Peperoncino Italian Team 2), un neerlandès (Team Holland) i 1 de portuguès.