El proper 16 d’Agost a les 18:00 hores es tancarà el període d’inscripcions per a la XXXVI edició de les 24 Hores en Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes, Gran Premi Terranova CNC que es disputarà els dies 30-31 d’Agost i 1 de Setembre al Pinar de la Riera de Lliçà d’Amunt.

Recordar que per inscriure’s a les 24 hores, el cost és de 485 € i els tràmits s’han de realitzar a partir de la web de les 24 Hores a la secció d’Inscripcions: http://www.24hores.cat/inscripcions on explica pas per pas el que s’ha de fer de per inscriure’s

Recordem que si un equip vol estar al costat d’un altre ho ha d’indicar a: inscripcions @24hores.cat. També, recordar les categories que hi ha per inscriure’s: Grup 2 (aire), Grup 3 (aigua), PromoCup 2T, PromoCup 4T i la Green Cup. També hi ha la categoria Vall del Tenes en que els equips hi poden formar part si tenen tres pilots de aquesta regió.

Finalment, el divendres del Gran Premi, serà imprescindible entregar les llicències durant les Verificacions Administratives.