Mitch Evans puja al calaix més alt del podi per segona vegada aquesta temporada en una cursa plena d’avançaments. Stoffel Vandoorne i Alex Lynn han finalitzat per darrere d’ell.

 

A la primera volta hi ha hagut un accident per part de René Binder, el qual ha hagut d’abandonar degut als danys del cotxe i ha causat un Safety Car que ha estat en pista durant les 3 primeres voltes.

La cursa es rellançava amb 20 voltes per davant i amb Alex Lynn al capdavant, seguit de Vandoorne i Evans. Una volta després que se n’anés el cotxe de seguretat vèiem una altra virolla: aquest cop, protagonitzada per Daniël De Jong. També hem vist com Vandoorne era avançat per Evans sense gaire dificultat.

Més tard, Markelov i Marciello barallaven per la sisena posició i protagonitzaven una lluita molt ajustada que feia posar als aficionats en peu. D’altra banda, Mitch Evans s’acostava a Lynn i es posava molt enganxat a ell. Evans es va posar líder aprofitant una petita pèrdua de tracció del britànic, però aquest va saber recuperar la posició. En la volta següent, el pilot de Nova Zelanda ho tornava a intentar i finalment aconseguia la primera posició. Lynn es va posar al rebuf, però no només no va ser capaç de tornar-lo a avançar, sinó que en un parell de voltes es veia avançat també per Stoffel Vandoorne i queia fins a la tercera posició.

A falta de 7 voltes per al final, el rendiment dels pneumàtics començava a caure, i Pic i Negrão entraven a canviar les seves gomes, com a mínim per a intentar fer voltes ràpides.

Arribàvem a l’última volta i Sirotkin avançava inesperadament a Marciello per l’exterior del revolt 12.
Així doncs, la cursa arribava a la seva fi amb la merescuda victòria de Mitch Evans. La segona posició anava per Stoffel Vandoorne i Alex Lynn ha acabat tercer i ha pogut pujar a podi. Sirotkin ha aconseguit la quarta posició a l’última volta, desbancant així a Marciello, que ha acabat completant el TOP5.