Amb l’ incorporació ahir del tretzè equip a la categoria, AS Motorsport by SK Grand Prix, la Fórmula Renault 2.0 ALPS ja ha confirmat tots els equips que participaran en el campionat de 2014.

 

Els equips que competiran, en ordre alfabet, seran els següents: Arta Engineering (FRA), AS Motorsport by GSK Grand Prix (SLO/ITA), BVM Racing (ITA), Cram Motorsport (ITA), Fortec Motorsport (GBR), JCS Motorsport Academy (AUT), JD Motorsport (ITA), Jenzer Motorsport (SUI), Koiranen GP (FIN), MGR Motorsport (GBR), Prema Powerteam (ITA), Tech 1 Racing (FRA) i TS Corse (ITA).

Dels 13 equips, 4, (BVM Racing, Fortec Motorsports, Tech 1 Racing i TS Corse) han confirmat ja, algun dels seus pilots.

A BVM Racing, el pilot confirmat actualment és l’italià, Dario Capitanio. El romà de 18 anys, seguirà amb l’equip italià un any més en la categoria.

Martin Kodric i Charles Leclerc són els pilots momentàniament confirmats per l’escuderia britànica Fortec Motorsports. Leclerc farà el seu salt als monoplaces, després d’obtenir la 2n posició en el World KZ CHampionship. Kodric en canvi, a part de participar a la 2.0 ALPS, també ho farà amb la NEC.

Qui en canvi ha confirmat en aquests moments tots els 4 pilots que participaran al campiona és l’equip francès, Tech 1 Racing. Els seus pilots seran Luke Chudleigh, Patric Armand, Hugo de Sadeleer i Akash Nandy. Chudleigh de 18 anys, l’any passat va debutar a la FR2.0 ALPS acabant 24è, i aquest any lidera la formació de Tolosa de Llengua d’Oc a la categoria.

TS Corse ha confirmat de moment a Pietro Peccenini.

FormulaRapida.net els informarà aquest any de la Fórmula Renault 2.0 ALPS en català, espanyol i en anglès.