Presentació oficial de la moto amb la qual competiran Maverick Viñales i Valentino Rossi en el Campionat del Món de MotoGP.


Movistar i Yamaha Factory Racing han presentat avui el nou equip Movistar Yamaha MotoGP amb la incorporació de Maverick Viñales, que compartirà garatge amb Valentino Rossi en la qual és la seva tercera temporada a la categoria reina.

La presentació ha tingut lloc a la seu de Telefónica a Madrid i ha comptat amb la presència de Luis Miguel Gilpérez, president de Telefónica Espanya, Kouichi Tsuji, director general de la Divisió Motorsports de Yamaha Motor Company, Lin Jarvis, director general de Yamaha Motor Racing i Massimo Meregalli, director de l’equip Movistar Yamaha MotoGP.

S’ha presentat la nova Yamaha YZR-M1, amb nous colors i línia renovada, amb la qual Rossi i Viñales disputaran els tests oficials de MotoGP a Sepang, Phillip Island i Losail abans de l’inici del Campionat del Món de MotoGP.

Maverick Viñales: «Quan era petit solia veure a Valentino muntar la seva M1 i ara sóc aquí a la presentació de l’equip. És com un somni fet realitat! Estic molt feliç, motivat i preparat per donar-ho tot. Vull agrair a Yamaha, a Movistar i per descomptat a tot l’equip l’acollida tan calorosa que m’han donat».

Valentino Rossi: «La presentació de l’equip és sempre un moment molt emocionant per a tots, no només per a nosaltres, els pilots i l’equip, sinó també per als aficionats. En els últims tres anys hem gaudit de grans resultats i aquesta temporada l’objectiu segueix sent el mateix: lluitar per la victòria en cada cursa. I a més aquest any amb un nou company d’equip fort amb el qual espero aconseguir grans resultats i sobretot gaudir».

MotoGP.com